A: Dual-CPU Gigabyte GA-6BXDU + 1x P3-550 + 2x18GB SCSI2 LVD
Moderátoři: no-X, Moderátoři
A: Dual-CPU Gigabyte GA-6BXDU + 1x P3-550 + 2x18GB SCSI2 LVD
Sesla se mi tato sestavicka. Myslim, ze je to kvalitni podvozek pro Voodoo machine. Mel jsem v tom V56k sveho casu, ale uz ji nepotrebuji, tak ji chci nabidnout.
Jedná se o:
1x M/B Gigabyte GA-6BXDU
1x CPU Intel Pentium III 550 MHz slot1, 512kb L2 + zaslepka pro pripad jen jednoho CPU
2x WD Vantage WD183F 18,3GB ultra2 LVD SCSI wide 10K RPM 68-Pin SCSI connector link
+ samozřejmě kabel SCSI LVD 68-pin
Deska je otestovana a stabilni. Chtel bych udelat takovou malou aukci,takze skonci ve ctvrtek ve 13:00 a zacneme na 1500,- Kč + postovne.
Jedná se o:
1x M/B Gigabyte GA-6BXDU
1x CPU Intel Pentium III 550 MHz slot1, 512kb L2 + zaslepka pro pripad jen jednoho CPU
2x WD Vantage WD183F 18,3GB ultra2 LVD SCSI wide 10K RPM 68-Pin SCSI connector link
+ samozřejmě kabel SCSI LVD 68-pin
Deska je otestovana a stabilni. Chtel bych udelat takovou malou aukci,takze skonci ve ctvrtek ve 13:00 a zacneme na 1500,- Kč + postovne.
Naposledy upravil(a) Vykupitel dne pon zář 18, 2006 6:37 pm, celkem upraveno 4 x.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
RE
Nene, jsou to Cheetahy, protoze jsou to SCSI2 ultra wide disky s 10000 ot. Barracudy jsou ATA disky. Ta deska ma tenhle radic na sobe.
Vysledky HD-Tachu nemam. Musel bych ten system nainstalovat,ale muzu se kouknout na presny typ a muzes to najit na netu.
Vysledky HD-Tachu nemam. Musel bych ten system nainstalovat,ale muzu se kouknout na presny typ a muzes to najit na netu.
Jindra Semenec
Jindra Semenec
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Re: RE
http://www.seagate.com/support/disc/scs ... 437lc.htmlVykupitel píše:Barracudy jsou ATA disky.
Prvni Barracudy se delali na SCSI, pak se predelali na IDE a vyradili serii Medailistu a U modelu
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
RE
Aha,no to jsem nevedel. No ty cheetahy jsou hlucnejsi,otevreny case nedoporucuji,ale zase v zrcadle sypali pekne rychle. Holt SCSI2 a 80MB/s
Jindra Semenec
Jindra Semenec
aktuální fotky těch komponent... kdybys to náhodou měl... fotit to zas nemusíš... krom toho fotku té mb na tom linku bez (zřejmě) flashe neotevřu...Vykupitel píše:Fotky ceho? M/B je v linku, v predeslem postu.
oO
Tak jelikoz sem rozsekal fotak,tak muzu postnout jen foto z mobilu a to teda nic moc neni: linkHonny píše:aktuální fotky těch komponent... kdybys to náhodou měl... fotit to zas nemusíš... krom toho fotku té mb na tom linku bez (zřejmě) flashe neotevřu...Vykupitel píše:Fotky ceho? M/B je v linku, v predeslem postu.
a tady je full
Jindra Semenec
Jindra Semenec
RE
Ty CPU jsou stejne serie,ale jedno blbne v tehle desce.Klidne ho k tomu prihodim,netestoval jsem ho jinde. Disky rvou jako SCSI 10000 RPM disky,prijde mi ze to je dost specificky zvuk, podobny WD Raptoru treba.
Jindra Semenec
Jindra Semenec
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
muj Cheetah 36GB je docela tichy krome burstu, nejvetsi bordel mi dela 73GB Fujitsu MAP3735 podle me je raptor hlucnejsi a samozrejmen o neco rychlejsi (co by se dalo cekat od 3 roky novejsiho disku )Vykupitel píše:Disky rvou jako SCSI 10000 RPM disky,prijde mi ze to je dost specificky zvuk, podobny WD Raptoru treba.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Ještě, jestli se můžu zeptat k tomu boardu, jaký má nastavení v biosu, jde o to že na těch stránkách je auto vcore, to je mi jedno ale hlavně auto FSB selection, tak jestli to jde změnit v biosu manuálně, protože bych se nechtěl dostat do situace kdy tam vrazim tualatina a on pojede jako FSB66 protože to tak zdetekuje.