GeForce 7800 GTX 512MB

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět

Jak to vidíte s dostupností GTX 512MB (viz první post)?

Na krámech bude v den vydání (7.11.) v dostatečném množství
0
Žádná hlasování
Dostupná bude do týdne po vydání v dostatečném množství
1
5%
Dostupná bude do týdne, ale počet karet bude omezený
1
5%
Dostupná bude do týdne, ale půjde jen o pár kusů
1
5%
Do týdne bude pár kusů, pak už ani ň
1
5%
Do týdne nebudou, ale později jich bude dost
0
Žádná hlasování
Do týdne nebudou a později jich bude velmi málo (jako FX5800Ultra)
3
15%
Bude vyrobeno jen několik set karet pro recenze a pár "vyvolených"
1
5%
Bude vyrobeno jen několik karet pro recenze, dostupné nebudou (jako 6800Ultra Extreme)
0
Žádná hlasování
Pár karet bylo připraveno předem, takže budou, ale cena bude držena tak vysoko, aby poptávka nepřevýšila nabídku
1
5%
Je mi to jedno, vydání karty za >20kKč s overvolted&overclocked jádrem + nejdražšími možnými pamětmi je zoufalství.
10
50%
Vidím to ještě jinak, napíšu v threadu...
1
5%

Celkem hlasů: 20

swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

no-X píše:
Oblak píše:Správná cesta by byla že výrobce karet nabídne možnosti a technologie. A programátoři se přizpůsobí.
Ale to už tu přeci jednou bylo, ne? Každý výrobce hardwaru měl vlastní API a výsledek byl takový, že každá hra běhala na něčem a kdo si chtěl zahrát všechno v rozumný kvalitě, měl docela problém. V tomhle D3D hodně pomohlo, protože to bylo API, který běhalo prakticky na všech kartách a když výrobce vyvinul hru pro D3D, měl jistotu, že si jí zahraje skoro každý.
Mno myslim, že ten člověk měl namysli právě OpenGL. Že výrobce karet nabídne možnosti a technologie pomocí extenzí s tim, že nemusí čekat až se danou technologii MS usmyslí dát do nové verze DX. Tohle je ohromná výhoda OpenGL.
no-X píše:
Oblak píše:bavil jsem se se známým programátorem - říkal mi - zkoušeli jsme DX, divil by jsi se jak je v 3D nepřesný
To už je ale hodně dlouho a netýkalo se to DX9, což? :wink:
Je fakt, že třeba takový DX7 se od DX9 strašně moc. Až si MS přijde zase s novym DX, tak se obávám, že to bude zase něco úplně nového - DX není vhodné pro vývoj aplikací na delší čas.
Oblak píše:swarm - zajímavý avatar. ještě popřemýšlím co vlastně vyjadřuje.
Vlastně vůbec nic. To jenom, že někdo si tu dal avatara s bilým 3dfx na červeném pozadí a ta červená barva mi připoměla tuhle tématiku a ta protažená nožička u toho X mi připoměla srp :-)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Mě to evokuje něco trošku jinýho, ale myslím, že s tím už velmi brzy nebudu mít problém :8P:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

jj, to je dle meho docela drsny avatar, ale myslim, ze to je vekem..Vsak on se swarm vyblbne..:-)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Swarme, stojím s tebou soudruhu.
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Ren píše:jj, to je dle meho docela drsny avatar, ale myslim, ze to je vekem..Vsak on se swarm vyblbne..:-)
Je mi teprv 20 (zaokrouhleno na jedno desetinné místo). Na blbnutí mám právo.

Vlastně mám zítra svoje dvacáté narozky. Ale dělejte, že nic nevíte - protože to neví ani většina přátel z mého okolí. Stejně se pro jistotu zítra schovám doma a nikam pro jistotu nevylezu, aby mě nikdo nestihl nasrat....i když já jsem teďka nasraný poslední dny až až.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Obrázek
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..aaa,mladi v prdeli,k duchodu daleko,blahozelam.odteraz to bude uz len horsie..heh :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

teze preji pekne narozky...

ps47:ehm,k duchodu ma jeste daleko ne?
Oblak
Bc.

Příspěvek od Oblak »

jo, je to pár let co jsme to probírali. I takové jako DX se mohou zlepšit.
A swarmův avatar. zajímáte se někdo o ponorky? Kdysi jsem se tím zabýval a hodil jsem do rovnice ruskou flotilu a americkou. Mno...vyšlo mi z toho že zcela překvapivě jsou rusové co se zbraní a technologie ponorek týče vyspělejší než US Navy.....eee sorry za OT vzpomenul jsem si na časy velení ruské Akule v starším Sub commandu :)))
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
scot666
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

Ja jsem se v mladi zajimal o ponorky, ale jen druha svetova. Hmm, kde jsou ty casy, kdy jsem mel na vsechno spoustu casu...... Naposledy jsem zkousel Silent hunter III, ale R9550 na to bylo pomale a na GF 6600 to melo do vydani patche starsne artefakty, tak jsem na tu gamesu nejak zanevrel (a na tu GF trochu taky :8P: ).
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Honny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honny »

ad avatar - mně se líbí... :twisted:
oO
Obrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

A jestlipak vis, kdo vyhraje, kdyz do kotle prihodis japonskou ponorkovou flotilu? :wink:

/edit by swarm: sorry, ale všechno to OT už mě drtí - volné variace na téma chlazení nechť pokračují zde
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..jak tak pozeram stare topicy,tak mam pocit ze little bit of necromancy neuskodi,a na zaver tohoto 8 stranoveho topicu dodam ze napriek nazorom isteho velkeho vizionara a velmistra z ceskych luhu a haju 7800gtx 512 skoncila na smetisku dejin.fakt ze inkriminovana oda na gtx 512 sa uz na jeho lame done stranke nenachadza je ta prislovecna tresnicka na dortu :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět