hmm pekne masina.
swarm:souhlasim s temi monitory.Pokud vim,hezke barvy ma ten muj starej 14"samtron.Tenhle ne uplne novy DEC co mam ma zase asi uplne ciste barvy,zadne+/-.Myslim ze ten sampo AlphaScan511 je trochu divny,a to je teprve 4 roky stary.Kde jsou ty doby
no-x:s novou LCD technologii to vypada zajimave,tekze podle mne to do budoucna dopadne na vyssi rozlusko,pokud se uz budou vyrabet LCD s vetsi hustotou pixelu a mensi velikosti.Viz. tydlifony ktere maji mit 2" s 640×480.PDA by mohly mit 1024×768.Radsi nechtit vedet jake bude mit rozlusko 21".Mozna preci jenom Matrox s nejakou GK ktera umi 3000×XXXX.To uz by jsme si dneska jen tak dooma nezahrali aniz by jsme prisly o zrak.A pokud by tedy i na tomhle bylo neco hratelne.Jestli se hraji hry dneska jen na 1280 tak by s takovymi display prezili jen ti nejsilnejsi.
Coz dneska mne rozliseni nijak moc netrapi.Spise vykon CPU,ted si rikam ze bych mohl buynou nejako tu low-endovou P4 ale s deskou do budoucna.Nebo zeleninu D.Jenze nejsou prachy a jen tak nebudou.Docela by mne zajimalo jestli bude zase i neco jineho nez FMD disky ci LCD.To uz snad ani nejde.To uz jsem ale tak ve snech.FMD disky se nacly a nedokoncily.A spolehlivost dnesnich DVD mne furt tak nejak nabada k CD a zivotnost CD k HDD.Buh vi kam toto vsecko dojde.Treba si uz budeme moct potom promitat filmy v mozku,ci hrat nejake gamesy ve vlastnim tele.Toz se radsi vratim do reality

.
PS:Tahle karta mne silne pripomina V5 6k,az na to ze to ma 2GPU a nove technologie,a vubec je to skoro uplne jine.Jen to pridavne IO.