K: Athlon XP

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Zamčeno
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

K: Athlon XP

Příspěvek od Kayman »

Zatial len informativne kolko by to asi vyslo :)
kupim Athlon XP pre k7s5a. cize socket A a 133/266 fsb. takze palomino, thoroughbred alebo mobilny athlon ;)
ddr pamate uz mam a disk zatial netreba.. stary dobry duron spitfire potom pojde do pripravovaneho voodoo kompu.. (z ktoreho zatial existuje len ramka :P)

edit: takisto som postol aj na inom fore (fiitkar.sk)
:)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Kolik tě to vyjde toť otázka záleží na procesoru, za palomio bych opravdu moc nedal Ne nad 1000. Jinak takovej XP2400+ nebo 1700+ s velkym OC potenciálem vyjdou na víc. Ale na tý K7S5A stejně moc nenataktíš.
Btw nechtěl bys, mám tu Durona 1800. OC prej v pohodě 2400mhz i víc s lepšim chlazenim, ale nemám to kde vyzkoušet to maximum, protože mam taky K7S5A a ta se nad FSB 150 nedostane.
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

kolko by si za toho durona chcel? :)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

No, protože má zamčenej násobič( - je to superlock, nezmění se ani změněním L3 můstků na CPU) a L2 nejde odemknout(ten co ho měl předemnou se o to pokoušel a úplně to posral, místo můstků tam zbyla díra, takže žádný odemikání není možné), právě kvůli těmto vlastnostem jej prodávám, protože nemám doma žádnou Nforce2, kde bych nahnal tak vysoký FSB abych z něj dotal plno. A i kdybych jí měl, ta zase nepodporuje 3.3v AGP, takže prostě prodávám. Asi tak 1000. Ale stejně si myslím že na tý K7S5A se moc nezapotí, k maximu, jestli ten člověk nekecal bys potřeboval FSB 192 no, a na K7S5A dáš max 150 x 13 a to jen 2025mhz. To bude rychlý v hrách asi jako XP2200+ no, ale dá se z toho prostě vytáhnout víc s jinym boardem.
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

este popremyslam. ked si to preratam na sk + posta... ;)
inu dosku neplanujem momentalne, s k7s5a som plne spokojny 8)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Pro tebe by byl ideální tak ten XP 2400+, a OC na fsb 150 to by bylo 2250 mhz, to už je dost dobrý. Já mam taky K7S5A ale má poškozenej DDR řadič, stabylní jen na nízkejch FSB ( ale jen v XP, jinak jede v pohodě, ale o tom jsem tu už jeden topic zakládal tak to nechám). s SDRAM v pohodě, ale mam DDR. Mam tam ale odemčenýho athlona, takže násobič až 24x, takže mě ta FSB neštve, protože ten chipset má furt super prostupnost. Ale ten můj CPU neni moc OC bomba, dá rock stable "jen" 2100mhz ( XP tak 2500+), tak jsem právě kupoval toho Durona, jenže jsem netušil že ho ten člověk tak pohnojí. A stejně bych nerad ho teď prodal, když jsem ho ani nikdy neprohnal prime 95 a už vůbec nevim jeho skutečnej max OC. Nerad bych prodával něo nejistýho, kor to posílat tak daleko. Asi bude lepší, když si někde u vás seženeš toho XP 2400+.
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

len tuna nieco za dobru cenu zohnat je niekedy tazke.. teraz som nasiel duron 1600 za 1200sk. ale pohladam este, celkom si ma navnadil na ten 2400+ :)
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

oooo, pozeral som tam vcera rano tusim a este to tam nemal :)
tusim je rozhodnute - rok zaruka k tomu.
len este sa tam musim dotrepat ak sa bude dat - je to hned ako bol ten poziar teraz

edit: 300ty post :)
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

uz je doma :) Thoroughbred 2400+

pls, lock
Zamčeno