AGEIA PhysX: akcelerátor fyziky
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..mne sa to celom pacilo (skoda ze tam nieje ten zaber ako ta hoover-hovadina preleti tou vlajkou-to ako sa ta latka trha je dost dobre).myslim ze physx je hoodne ujeta vec,a ja mam ujete veci moc rad (ak si niekto nahodou nevsimol).ako som povedal,ak bude cca za pol roka cena slusna,tak si to zozeniem uz len pre tu srandu.pretoze sranda musi byt.
ryby mam tiez rad,cim su hnusnejsie a smradlavejsie,tym lepsie.znesiem aj chobotnice,kurovce a inu haved,za predpokladu ze su varene/pecene=nie zive
ryby mam tiez rad,cim su hnusnejsie a smradlavejsie,tym lepsie.znesiem aj chobotnice,kurovce a inu haved,za predpokladu ze su varene/pecene=nie zive
Naposledy upravil(a) ps47 dne úte kvě 27, 2008 7:36 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2751&p=4
mi ty propady fps pripadaji prilis drasticke, zvlaste u min fps, tam to klesa pod hranici hratelnosti. Doufejme ze casem to bude lepsi.
mi ty propady fps pripadaji prilis drasticke, zvlaste u min fps, tam to klesa pod hranici hratelnosti. Doufejme ze casem to bude lepsi.
Compaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
12FPS je jeste jakz takz hratelne.7FPS je uz trhane.Takze to jeste jde hrat.Ja s GF4 a bez physX jsem na tom kolikrat hur .Ale pomalu vypada PCI takze za chvilku budou muset udelat PCI-e verzi.Je to sice pekne ze se mi barak realne rozlitne na cihly a zbyde z nej jen kus nepopisovatelneho betonu,ale za tu cenu mi to furt ted nijak nestoji a pochybuju o tom ze to bude za 2 mesice plne dostupne.Hold si budu muset vic nez pockat.A jeste vice pochybuju ze se to bude pohybovat v me cenove orientaci cca 1400scot666 píše:http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2751&p=4
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
podle me jsou spatne zvolene hry na kterych se tohle prezentuje - ty hry by mely byt zalozene na komplexni fyzice, kde CPU je bottleneckem a tim padem se muze trochu zvednout vyzualni kvalita a i framerate.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
Pravda,ale zatim je vsecko ve vyvinu.Asi ty hry udelaly kloudne pro normalni GK a pak pac se rychle dozvedeli o physX tak tam neco malo pridelali,uz vidim jak se nejaka firma bude znovu pracovat s celou hrou pro physX kdyz je jeste v plenkachswarm píše:podle me jsou spatne zvolene hry na kterych se tohle prezentuje - ty hry by mely byt zalozene na komplexni fyzice, kde CPU je bottleneckem a tim padem se muze trochu zvednout vyzualni kvalita a i framerate.
takže pánové.....objevila se v E-shopech. Zatím jsem ji nejlevněji našel na alfacompu ale je možné že je někde levnější. Ceny mají velký rozptyl, stačí porovnat alfacomp a alzasoft. alfacomp cca 6900??? s DPH.....zdá se že je to skladem...u mne má přednost X1900GT nebo XT a letecké pedály a možná větší LCDčko (ještě nevím) takže dříve jak za rok/dva ji asi kupovat nebudu......
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
Stejne si jeste chvilku pockam.Par let,nez to klesne na pouzitelnou cenu.Mozna se dockam i prve verze.
Ale docela se divim,ze to trvalo jen par mesicu nez se to dostalo sem.
Co si pamatuji tak se sem nedostaly ani nijak speciality jako laserova FDD.
Uz je neco znamo o dalsi verzi nebo to nekde vazne?
Ale docela se divim,ze to trvalo jen par mesicu nez se to dostalo sem.
Co si pamatuji tak se sem nedostaly ani nijak speciality jako laserova FDD.
Uz je neco znamo o dalsi verzi nebo to nekde vazne?
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem na pretaktovani.cz a byl tam nejakej starej obrazek.ATi s tim asi dost pocita ze? Ati+physX/ATi crossfire+PhysX.
Kazdopadne mozna kdyby se to prodavalo dost a konecne vyrobily nejake slavne hry pro PysX tak by to hraci kupovali,cena by sla hezky dolu a mozna az by to zestarlo bylo by to dostupne i cenove pro mne.Jenze crossfire+tohle to si zatim hned jen tak nekdo nekoupi.Konecne to jde i kupredu s displeyi.Uz se vcelku tesim
Kazdopadne mozna kdyby se to prodavalo dost a konecne vyrobily nejake slavne hry pro PysX tak by to hraci kupovali,cena by sla hezky dolu a mozna az by to zestarlo bylo by to dostupne i cenove pro mne.Jenze crossfire+tohle to si zatim hned jen tak nekdo nekoupi.Konecne to jde i kupredu s displeyi.Uz se vcelku tesim
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
historie se opakuje, i kdyz trochu jinak viz v2 sli + primarni gk
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA