Pekné, pekné... tie pasívy tam boli originál, alebo si lepil tywizzy píše:Tak jsem nafotil to svoje Voodoo2 a teď se ukaž Ghoste
Co je to za výrobce???
Je to ten samý board čo toto:
aj sa mi zdalo nejaké divné, že pri hľadaní ma stále odkazovalo na Creative, ovšem CT to nie je, resp. board je z jednej manufaktúry, ale zrejme to predávali viacerým výrobcom GK a tý si na to lepili už svoje štítky. Zisťovať ale, že to predával nejaký Shangsongťingjunglong Fejšontung Co, Ltd. je zbytočné a nemá to cenu
aj sa mi zdalo nejaké divné, že pri hľadaní ma stále odkazovalo na Creative, ovšem CT to nie je, resp. board je z jednej manufaktúry, ale zrejme to predávali viacerým výrobcom GK a tý si na to lepili už svoje štítky. Zisťovať ale, že to predával nejaký Shangsongťingjunglong Fejšontung Co, Ltd. je zbytočné a nemá to cenu
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
No, asi bude muset, že jo Jestli tomu dobře rozumím, tak je to od nějakého výrobce, kterej to mimo jiné vyráběl pro Creative a od Creative se to liší akorát nálepkou...? Samozřejmě děkuju za informace, teď už pro mě ta moje V2 není úplná "terra incognita" 8)ghost píše:Stačí taká odpoveď ?
Naposledy upravil(a) wizzy dne pát zář 24, 2004 1:16 pm, celkem upraveno 1 x.
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ty obrázky "očuchával" snad 15 minut a našel jsem pár rozdílů, i když jen velmi drobných (mimo nálepky )
1) D-sub konektory mají jinou barvu.
2) Jiné a jinak umístěné nápisy bílou barvou
3) jiný počet otřepů na plošňáku na spodní hraně.
Nahlédl jsem do historie vývoje 3Dfx na no-x-ových stránkách a podle data výroby na té mojí V2 (únor '99) mě to přivedlo na tuto teorii: V únoru '99 už 3Dfx vlastnila STB a s ní výrobní kapacity a s Diamondem a Creativem v té době se rozešla. V3 ještě nebyla hotová, Banshee se moc neprodávala, tak si vyrobili pár "starých dobrých" V2 podle některého z návrhů OEM výrobců (v tomto případě nejpravděpodobněji Creative), aby linky po STB měly co dělat. Z toho by plynulo, že ta moje V2 je přeci jen "original 3Dfx".
Je ta moje teorie hodně odvážná?
1) D-sub konektory mají jinou barvu.
2) Jiné a jinak umístěné nápisy bílou barvou
3) jiný počet otřepů na plošňáku na spodní hraně.
Nahlédl jsem do historie vývoje 3Dfx na no-x-ových stránkách a podle data výroby na té mojí V2 (únor '99) mě to přivedlo na tuto teorii: V únoru '99 už 3Dfx vlastnila STB a s ní výrobní kapacity a s Diamondem a Creativem v té době se rozešla. V3 ještě nebyla hotová, Banshee se moc neprodávala, tak si vyrobili pár "starých dobrých" V2 podle některého z návrhů OEM výrobců (v tomto případě nejpravděpodobněji Creative), aby linky po STB měly co dělat. Z toho by plynulo, že ta moje V2 je přeci jen "original 3Dfx".
Je ta moje teorie hodně odvážná?
Tak tady nabízí též Evil Kinga 2 ,ale má jiné paměti a jiný čip.
http://reklamninoviny.aukro.cz/show_ite ... m=34569209
http://reklamninoviny.aukro.cz/show_ite ... m=34569209
Všechno jednou končí......
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Všimni si, že barva D-Sub konektorů je u otvojí i prodávané verze stejná, žlutá samolepka taky, popisky sedí a ten drobný rozdíl? Na tvojí kartě je nápis ver.2.0, kdežto na té druhé ver.2.1
ver.2.0 má různý paměti, tak proč by ver.2.1 nemohla mít různý čipy
Doufám, že už je to pro tebe dostatečný důkaz, že máš PowerColor
ver.2.0 má různý paměti, tak proč by ver.2.1 nemohla mít různý čipy
Doufám, že už je to pro tebe dostatečný důkaz, že máš PowerColor
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz