3dmark2001se+voodoo2

Sem pište testy dosažené na jakékoli voodoo

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

3dmark2001se+voodoo2

Příspěvek od BOSS »

zdravim..prave som testol moju voodoo2 12mb na amd k6-2 266mhz, 128mb ram, pri 640x480x16 a hodilo to 199 bodov :? ...malo/vela?
486 dx4
Voodoo I, II, III
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Každému kdo dá V2 na takhle hroznej CPU bych ji nechal zkonfiskovat státem. Ano je to odpovídající výsledek, odpovídající tvému CPU, ke kterému bych nedal snad ani V1 (Ach jak já tu K6 nenávidim).
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Znam

Příspěvek od Gringo »

Mel jsem K6-2 366MHz a Voodoo2 a uz jsem to vymenil. Stalo to za to. Sice jsem tam nemel 3D mark, ale myslim si, ze vysledek docela sedi, proti tomu co jsem videl a co vidim ted. Zkus lepsi CPU, nebo downgraduj na V1:-)
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

v sli to hodilo 205 :twisted:
..takze si myslis, ze mi tu pojdu hry lepsie s voodoo1 ako s voodoo2 sli? :?
486 dx4
Voodoo I, II, III
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Ne ale úplně stejně, jo teda na V2SLI půjdou líp protože budeš hrát klidně v 1024x768. Prostě takhle ty hr půjdou furt hrozně, a niak to neovlvní jaký dáš detaily nebo rozlišení, prostě CPU limit. Jen tak hrubým odhadem na dobrym CPU dává ta V2 SLI klidně 7x - 8x větší výkon.
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

nj, ale aj tak si v lepsom rozliseni, ako je 640x480 nezahrajem..mam len ciernobiely starucky monitor :D ...btw..a co ak by som ten procak taktol napr na 366mhz?..pomohlo by to? :?
486 dx4
Voodoo I, II, III
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Nefim, spis ne

Příspěvek od Gringo »

No ja mel K6-2 366 a moc to nepomahalo.. Krom toho, budes asi happy, jestli ji taktnes az tak vysoko, na tu mou jsem posatvil vodni chlazeni a 400 mela strop..
Nebyl bych takovy optimista v tom taktovani
Ostatne, proc chces lepsi obraz, kdyz mas staricky monitor? Stejne to nebude stat za nic.

Mozna by pomohlo zredukovat barvy jen na ty co vidis:-)
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

no napr taky medal of honour na voodoo1 asi tazko pustim :? ..na sli sa to celkom da :wink:
486 dx4
Voodoo I, II, III
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

neuraz se, ale ty si fakt magor :) (i kdyz - opet bez urazky - to sme tu asi vsichni ze? :8P: )
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..
486 dx4
Voodoo I, II, III
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

BOSS píše:preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..
:shock: :shock: :shock: :shock: A tomu říkáš celkem dá. :shock: :shock: :shock: :shock:
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

XAN píše:
BOSS píše:preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..
:shock: :shock: :shock: :shock: A tomu říkáš celkem dá. :shock: :shock: :shock: :shock:
Jako promitani obrazku to je dobre :lol: .Myslim si ze ale s 3D markem 01+V2 jsem vytahl pomerne slusny vykon na ni.Co si jeste pamatuji tak na P133 a V2 jsem vytahl dost nadherne kouzla v 800×600,jenze co bylo to bylo,jiz se nepise rok 1999.
V tom 01 jsem mnel myslim 9FPS v prvnim benchu pak to klesalo pod hratelnost,ono to i tak bylo ne moc hratelne.Dosahl jsem tak jako tak podobneho skore,cca 960-1050
A abych nezacinal nove tema,neco pro zajimavost click
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

NO TIEZ MI VOODOO2 LEPSIE SLAPALA NA IP1 166MHZ AKO TU :? ..BTW..MNE TO V 3DM01SE PRI TYX AUTICKAX HADZALO 2-3FPS :cry:
486 dx4
Voodoo I, II, III
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

BOSS: Najdi si motyčku a šroubovák. Šroubovák lehce zarazíš mezi klávesu "A" a "Caps Lock" a s nápřahem do něj z levé strany silně uhodíš motyčkou. Pokud se nic nestane, proceduru opakuj, dokud nedojde k uvolnění klávesy. Do uvolněné klávesy následně několikrát rázně udeř motyčkou, aby získala rozměry, které ji znemožní uložení na původní místo na klávesnici. Díky za pochopení.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

No tak sorry za ten caps lock :D ...ked len tu vam to vadi :? ..btw..nemam doma motycku
486 dx4
Voodoo I, II, III
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..linkni mi forum kde to nikomu nevadi.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Odpovědět