ale to sa casom dobrusiit ONLY works on the samsung drive

edit: to je to uz 6 mesicu? tak to som trocha podcenil..ale aj tak to bola len otazka casu

ale to sa casom dobrusiit ONLY works on the samsung drive
Plne souhlasim.Ale pocitej,ze jak vznikne uz totalni PS/Xbox sit tak mozna ani P2P site nebudou.Mozna si daji vyrobci techto masin poradny pozor,vydelaj na tom ale vlasne si i pribiji castecne pak na hrob kriz.Museli by jsme kupovat kazdou chvilkou super drahy legalos soft.Kdyz vidim cenu office nehorazne mi vypadavaji oci z dulku.A jestli to bude stat jeste za vetsi ho... nez to stoji ted tak si to snad nikdo nekoupi a budou se vic nez dost shanet stare dobre PC hry.Maximalne to bude pro novejsi generace ktere chteji jen machrovat,nebo u toho vydrzi 5 minut a pak si stejne pujdou ven zacutatscot666 píše:Kdyz dam za hru 2000,- musi me bavit minimalne 100 hodin, jinak jsou to vyhozene penizea pri delce dnesnich titulu to jenak nez s multakama nejde. cest vyjimkam jako Rome total war a Il 2 Sturmovik.
Ja zas takovy hrac tedy nejsem,ale staci mi si koupit casem uz ceskou verzi nejakych starych her.Treba RF2 je ted bezne k sehnani za 149kc,SOF2 je taky uz jen za 149,Jo je to trochu krapek delsi doba,ale kdyz nejsi nejakej mega hrac tak ti to vystaci.Nejsem az takovy blazen abych si musel hned jako prvni hazrat gamesu za prvni 2200kc a jine nehorazne ceny.scot666 píše:Kdyz to vydrzi 100h a mam tak prumerne hodinu denne, tak koupit hru jednou za tri mesice neni zas tak strasne. S tim warezem to neni zas tak zhave, warez je pri soucasne podobe internetu prakticky nevymytitelny. Ja taky sem tam neco sosnu, ale kdyz se mi to libi, tak si to potom koupim. Mi teda u pc originalek zasadne vadi Starforce, takove gamesy nekupuju.
Cena k HPčku odpovídá. Za stejnou cenu tu máme i konkurenci od ASUSu.Ren píše:swarm> Docela se mi libi tenhle kousek:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 39153.html
Ale zda se mi az podezrele levny...
Tenhle displej sem taky neviděl, ale pochybuju, že budou nějaké větší rozdíly. Já bych asi disk nechal 5400rpm. Notebookové 7k2 disky nejsou o moc rychlejší, ale víc hřejou a jsou hlučné. Tady u toho HP je výhoda, že je vážně hodně tenké na notebook téhle třídy, to se mi hodně líbí.Ren píše:swarm> Co tohle? Je to nejnizsi model toho HP. Ma to o tridu niz display (rozliseni stejne jako ten ASUS, ale obraz jsem nevidel ani na jednom), o chlup nizsi procesor (ten me prilis nezajima), Win jsou v cene. Zvukovka me nepali, nejspis k tomu poputujou nejaky 2.1 a kdyz me to bude palit, PCMCIA 5.1. A webkamera take neni treba..Je to sice DTR ale pevnejsi konstrukci uvitam stejne jako tiche chlazeni. Snad jenom ta ATi..No, WoW snad zvladne a nic vic se po ni chtit asi nebude..Takze mi to HP stale vychazi nejlepe. S 1GB RAM a diskem vymenenym za 7200rpm to dela 46k vc. DPH a to mi zni fajn..
Mně ty tvoje úvahy přijdou vždycky hrozně ujetý (krom toho tvé posty se vážně hodně špatně čtou. Měl bys začít používat něco, čemu se říká odstavce).Petrik9 píše:Plne souhlasim.Ale pocitej,ze jak vznikne uz totalni PS/Xbox sit tak mozna ani P2P site nebudou.Mozna si daji vyrobci techto masin poradny pozor,vydelaj na tom ale vlasne si i pribiji castecne pak na hrob kriz.Museli by jsme kupovat kazdou chvilkou super drahy legalos soft.Kdyz vidim cenu office nehorazne mi vypadavaji oci z dulku.A jestli to bude stat jeste za vetsi ho... nez to stoji ted tak si to snad nikdo nekoupi a budou se vic nez dost shanet stare dobre PC hry.Maximalne to bude pro novejsi generace ktere chteji jen machrovat,nebo u toho vydrzi 5 minut a pak si stejne pujdou ven zacutat
S temi otackami disku, jsi si jist, ze to za to nestoji? Preci jen to bude opravdu desktop. Nezahledl jsi nekde testy napr. prenosovych rychlosti u 2.5"? Cenovy rozdil je minimalni, takze rozhoduje opravdu rychlost vs. hluk+teplota. Co se grafiky tyce, rikas, ze na 2D a proflaknute hry staci, take myslim, ze ano. Jinak by to prece nemohli prodavat uz vubec, no ne? I kdyz u nich jeden nikdy nevi. Jinak zlobit se na Tebe samozrejme nebudu, nikdy me nikdo do koupe neceho nenutil, a pokud koupim spatne, je to pak jen a jen moje chyba, pokud jsem si to nevyzkousel a nezjistil vsechno dopredu.swarm píše:...Já bych asi disk nechal 5400rpm. Notebookové 7k2 disky nejsou o moc rychlejší, ale víc hřejou a jsou hlučné...
...Ale jestli tě pak ta grafika bude drbat, tak se na mě nesmíš zlobit.