Edit: tak koukam, ze me Ren predbehl.
Dobre,ale bude ti to asi tak jako Net s widlackymi programy kterej bezi pod SUNem(jmeno toho OS si uz nepamatuji).Maximalne cteni textu,jestli se planuje i neco malo navic k sosnuti je mozne.Ale ten net vyuzijes tak maximalne na to ze se ti to nezaviruje.Pokud na to uz nekdo nevymysli viry,pripadne na stahovani filmu kdyz se ti nechce zapinat komp.A Jestli vubec ty filmy.P2P sit,i kdyz je to warez tam asi nepujde.Budou se pak muset delat nove programy pokud i taky vubec to.Je to pro mne vice prodelacny.Nasazis do toho hafo penez za hry,a jeste vice za ovlaadace a jine prislusenstvi.scot666 píše:Tak to pozor, Wii ma defaultne Operu a PS3 ma taky svuj internetovy browser, takze na net s tim muzesAbych pravdu rekl, ja cekam, az vyjde ps3 a pak se rozhodnu jestli pujdu do ni nebo do xboxu 360. Pristi rok asi do kompu prachy vrazet nebudu. Hodne zalezi, jake na to vyjdou hry, ale novy Brothers in arms me hodne namlsal (a COD3 taky
)
Na emulatoru je to nic moc,rad bych to vlastnil doma,taky bych se rad koukl co se skryva pod kapotou a jinak.Kdyz jsem videl gamesy na tomhle tak mne to prilis nenadchlo.Pekne ctverce,pak tam byla jeste jina a ta byla i vcelku pekna.Bych uvazoval ze by tohle bylo na cesty.Notas se mi moc brat nechce,a to i ohledem na to ze pod tim sotva zahraju dooma.Maximalne starcraft a to jesta na tom mym kterej nosim maximalne ke kamosovi.Mne snad znas,se rad zabyvam HW atd atd...Ren píše:Znovu opakuju, ze konzole neni na ladeni, ta je na hrani..Na co bys tam mel pridavat nejakou pamet? Nebylo by Ti to na nic..
Jinak na PSX se dnes pouziva prevazne emulator, ne konzole samotna..Tam si toho tveho ladeni muzes uzit az az..
Nechci nejak znevazovat tve mysleni, ale ty uvahy mi prijdou trochu hloupePetrik9 píše:hmm,to by slo.Pameti jsou taky rychle.Jenze furt to neni ono.Rozliseni,vybava.Do PS si nestrcis noveho radeona.Je to pekne,vsecko pohromade,ale abys to trochu vylepsil tak musis koupit cele nove PS a jeste k tomu hry pomalu drazsi nez na PC.Mne by to nejako moc nestacilo.Kdybych si mnel kopit neco takoveho tak PS1 a to tak maximalne na cesty.Jinak nic.A kdyz nekdo neumi zapasit s viry a jinou haveti tak by mnel bez PS smulu.Jednoduse receno,pekna konzola,dost hi-endova ale podle mne je to furt v rovnovaze s PC jak to bylo.Vyvoj PC se jakoby zastavil a PS jde dal.Ale zase PC je na mnohem vic veci.S PS se asi na net nedostanete,nestahnete nove programy a nepoladite celou sestavu....
Sranda je, že já byl dřív notorický odpůrce konzolíRen píše:swarm> Coby notoricky znamy zastance konzoli se k tomu samozrejme ani vyjadrovat nebudu, plne s Tebou souhlasim..Mam jinou otazku..Pomyslim na nejaky notebook ve tride DR, po cem mam koukat, co myslis?
Konzole se nevylepšují. Konzoli si koupíš a hraješ.. tedy asi nic pro tebePetrik9 píše:Dobre,ale bude ti to asi tak jako Net s widlackymi programy kterej bezi pod SUNem(jmeno toho OS si uz nepamatuji).Maximalne cteni textu,jestli se planuje i neco malo navic k sosnuti je mozne.Ale ten net vyuzijes tak maximalne na to ze se ti to nezaviruje.Pokud na to uz nekdo nevymysli viry,pripadne na stahovani filmu kdyz se ti nechce zapinat komp.A Jestli vubec ty filmy.P2P sit,i kdyz je to warez tam asi nepujde.Budou se pak muset delat nove programy pokud i taky vubec to.Je to pro mne vice prodelacny.Nasazis do toho hafo penez za hry,a jeste vice za ovlaadace a jine prislusenstvi.scot666 píše:Tak to pozor, Wii ma defaultne Operu a PS3 ma taky svuj internetovy browser, takze na net s tim muzesAbych pravdu rekl, ja cekam, az vyjde ps3 a pak se rozhodnu jestli pujdu do ni nebo do xboxu 360. Pristi rok asi do kompu prachy vrazet nebudu. Hodne zalezi, jake na to vyjdou hry, ale novy Brothers in arms me hodne namlsal (a COD3 taky
)
jj, zhruba to souhlasi. Cena neni prilis dulezita, dam 50k, pokud k tomu bude dobry duvod, a rad dam 30k, pokud nebude vic treba..Core Duo a alespon 1GB RAM, s tim jsem take pocital, jen z te ATi mam strach..Jenze nV tam asi nic nema, co? O prehrivani mi nemluv, pri navrhu meho stareho Evo N610 meli panove z Compaq hlavu asi taky nekde, kam slunce nesviti..HDD je v tesnem sousedstvi P-M 2GHz..To ma dva dusledky:swarm píše:Desktop Replacement notebooky jsou v cenových kategoriích od 20ti do 100ti tisíc. Mno u tebe bych asi předpokládal, že ty hry si na tom taky zahraješ, takže to bude něco s Mobility Radeonem X1600, který je teď tak optimum. Z toho vyplývá, že tam bude Core Duo procesor a bude to chtít aspoň giga RAM. Viděl bych to tak na 50ti tisíc pokud to má být něco opravdu kvalitního se spolehlivým servisem. Pokud sejdeme na nižší kategorii, tak bychom byli asi u těch 40ti tisíc. Spíš si řekni kolik do toho chces investovat a já se u svých zdrojů vyptám, co teď tak letí a na co dát pozor. Dneska mám ještě hodně práce, tak se mi nechce otevírat nějaký shopy a dívat se, co se tu v ČR dá sehnat, ale zítra se podívám.
Jinak u mě v první řadě je to, aby notebook dokázal být při nenáročné práci tichý a pak taky, aby se dokázal vždy uchladit. Notebooky, co se přehřívaj (a že jich je hodně) se většinou odporoučí první.