nove hry

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

Tak to skore v 3d marku 2001 (nemeřil jsem ho teď) (1024x768; "16bit, None, Double, 16 bit, 16 bit, D3D Software TaL") bylo asi 650.

jeste to zkusim zmerit
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

skusil bych to na 800x600 melo by to slapat lip,jinak co tam mas za desku?
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

Motherboard Intel SE440BX-2
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

cpu mas slot1 nebo socket 370 ? ciste teoreticky by tam mohla pasovat p3 500mhz nebo i 600mhz nutno zjistit mrkni se jeste na vyrobce nebo oznaceni ....
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

wolf00 píše:cpu mas slot1 nebo socket 370 ? ciste teoreticky by tam mohla pasovat p3 500mhz nebo i 600mhz nutno zjistit mrkni se jeste na vyrobce nebo oznaceni ....
Ma tam celera v redukci.A obavam se ze ta redukce nebude umet coppery.Pripadne jestli tam napce PIII tak mu deska neumi 133Mhz :?
Taky se mi nezda jeho zabrana pamet,jako kdyby mnel hodne programu v tray liste ci jinych kravin ktere by mohl dost zrat.Ja mam tak normalne neco malo pod polovic,a to mam 256,ME a SW equalizer vedle zvuku jeste poruce.Taky to mnel buh vi jak zavirovane.Ja mam tedy svuj komp uplne od netu,taky pravidelna preinstalace diky novemu kvalitnimu a spolehlivemu HW od C-Medie.A jestli ma tedy tu V3 2000 tak by to skore asi odpovidalo.
chosen>zkus to testnout na necem jinym.Treba 3D mark 99/00.A bejt tebou tak jak rikam,procisti si celej komp,opratrne stetcem.Ono to nekdy docela dost pomaha.A dost se divim ze ti tam nejde NFS5,mne tam sel i slusne RF1 a to v 1280×1024!(TNT2 M64 32MB).A to jeste k tomu s 96MB RAM,WD200EB disk,deska OEM VIA.Toz mi je divne v cem je problem.Ja to vidim ze ma vyhnilej OS,viry,bugu plnej komp a jine ruzne svinstvo
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

no fakt by myslis pomohlo ten komp vycistit jak hardware tak i soft?

A jak se daji cistit ventilatory? Se daji nejak rozdelat? A s tim steteckem to myslis vazne?
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

jednou jsem se bavil s noxem na icq a schodli jsme se na tom ze v3 na cpu 400mhz coz bylo u me v podstate spi,podle me by to chtelo lepsi cpu ted ma celeron 400 to je jadro mendocino tusim ze mendocina byli jeste 500-566mhz modeli ty by mu tam meli chodit pripadne skusit sehnat slotovou p3 500mhz
kdyby tam mel alespon 40gb disk 7200rpm tak ten se na vykonu taky podepise

patriot xt 8/16/32
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

chosen píše:no fakt by myslis pomohlo ten komp vycistit jak hardware tak i soft?

A jak se daji cistit ventilatory? Se daji nejak rozdelat? A s tim steteckem to myslis vazne?
Jo ale opatrne,Vetraky maji takovou svorku,plastovou/skovovou ktera je v drazce tej tycky vrtule.No je ja rozdelavam uplne,ale jestli se s tim nechces prdet tak to muzes dat cele pod vodu,jenom vetrak a poradne vyschnout.Ale neni to moc dobre,pak musis stejne promazat loziska.Pak jsou take ty male olejnicky na seci stroje nebo na co to bylo.Ja to tedy pouzivam a zatim se mi to jen a jen osvedcilo.Chladic taky pod vodu jestli je od prachu a pipadne i vydrhnout s nejakym nepiskovym prostredkem.Tu spodni plochu bych ale nejakym piskem jemne odmastil.Na CPU pokud bude pasta a bude ji malo tak ji klidne sundej,ja mam PIII taky bez pasty a jede na peknych 34C.A nejlepsi co taky muzes udelat je vycistit zdroj,ono to docela pomaha okoli.A az to budes cistit stetcem tak je dobre i zajit do te mezery mezi vrtuli a vetrakem.Dost se uklada i do vetraku a trochu pak do tech lozisek.Mne se po promazani docela dost zvysil vykon a odhlucnil.Na kompu nemam ani smitko a totez uvnitr :)
Dost to pomaha zivotnosti vetraku.Videl jsem C300A a byl uplne za.,ten vetrak se protacel a sotva se tocil.Proste hruza.Promazal jsem ho a uz se furt protacel.JE to docela potreba mit cistej chladic a vetrak.
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Ze by to pomohlo vykonu si nemyslim :-). Tady se nebavime o modernich procesorech, co pri kriticke teplote snizuji vykon. Jedinne, co tim udelas je, ze snizis teplotu a mozna i hlucnost.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

to skore sedi, ale na >2GHz sa da nazbierat cez 2000 bodov :)

no neviem, mozno zly crack na nfs?? :roll: , povysavat a vylestit to mozes, ale vykon tym nezdvihnes, ja by som dokupil lepsi chladic a vyhnal tu frekvenciu na nejakych 700MHz, stare prociky az tak netopia a pri vyssom fsb sa ten stroj trochu rozbehne
Naposledy upravil(a) ghost dne ned kvě 07, 2006 2:43 pm, celkem upraveno 1 x.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Můj názor na to, jakej by měly mít voodoo CPU aby se aspoň trochu ukázaly co v nich opravdu je:

Voodoo 1 / Rush - P MMX 233mhz / K6-2 400mhz / Cyrix M2 266
Voodoo 2 - P3 500 mhz
Voodoo Banshee / V2 SLI - P3 600mhz / Athlon 500mhz
Voodooo 3 / velocity 100 - P3 800mhz / Athlon 600mhz
Voodoo 4 - P3 1.2ghz / Athlon 1ghz / P4 1.8ghz
Voodoo 5 - Athlon 2ghz / P4 3.3 ghz :lol:

Jo takže asi tak. Všechno psáno v počtu MHZ, žádný PR, nebo XP ratingy. Nekamenujte mě, jen si tohle prostě myslim. Vim prostě že třeba takový V2 SLI maj v porovnní s P2 - 400mhz a Duronu 1ghz v UT asi dvojnásobnej počet FPS. To samý V5 na P3 - 1.1ghz je něco úplně jinýho jak na Athlonu 2ghz. Podle mě tam ta V3 neukáže na tomhle stroji ani polovinu svýho potenciálu.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

toz ted se resi problem jakej procak tam narve.
Vlastni Intel SEattle II SE440BX-2 ,max FSB je tedy 100Mhz,kdo by vedel o necem silnejsim nebo idealnejsim nez celer 800,Slotacka PIII 550?
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

naco novy procik?
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

ghost píše:naco novy procik?
toť otázka :roll:
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

ghost píše:to skore sedi, ale na >2GHz sa da nazbierat cez 2000 bodov :)

no neviem, mozno zly crack na nfs?? :roll: , povysavat a vylestit to mozes, ale vykon tym nezdvihnes, ja by som dokupil lepsi chladic a vyhnal tu frekvenciu na nejakych 700MHz, stare prociky az tak netopia a pri vyssom fsb sa ten stroj trochu rozbehne
crackem to asi nebude zkoušel jsem to instalovat i bez něj (musel jsem hrat s CDckem a rozdil nevidim.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

eh,tak tedy nevim co po mne chce :lol: ,nejdriv GK,pak ze disk.Abych se priznal,mam NFS od razoru,crack k tomu je pridani do registru a pak uz jen nastavim 3D setupem GK.Vzdy mne to chodilo a taky chodit bude.Ale NFS4 nejako nemuzu rozbehat ;(
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

petrik: jak nemuzu? vobec nespustis??

chosen: meditujes nad tym dva dni, to je tolko zohnut sa do tej bedne a prehodit dva jumpre? :roll:
chosen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosen »

ghost píše:petrik: jak nemuzu? vobec nespustis??

chosen: meditujes nad tym dva dni, to je tolko zohnut sa do tej bedne a prehodit dva jumpre? :roll:
proc? prehazovat jumpery? :roll:
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

[quote="ghost"]petrik: jak nemuzu? vobec nespustis??

Spustim,ale i po cracknuti to chce CD.To mi neleze do hlavy.Je v tom cele taky nejake bordel.Mam to od jednoho uz nekamose.Ale hlavne ze mam NFS3 origo,nemecke :lol:
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

Petrik9 píše:
ghost píše:petrik: jak nemuzu? vobec nespustis??

Spustim,ale i po cracknuti to chce CD.To mi neleze do hlavy.Je v tom cele taky nejake bordel.Mam to od jednoho uz nekamose.Ale hlavne ze mam NFS3 origo,nemecke :lol:
NFS4 NA WIN XP NEIDE..MUSIS SI STIAHNUT JEDEN PATCH+CRACK
486 dx4
Voodoo I, II, III
Odpovědět