nove hry
díky všem
a co si myslíte ještě o tom NfS Porsche. Hraju na Full, 1024x768 a někdy se dost seká?
Nemyslíte, že když to jede i na "horších" strojích tak by to tady mělo jet OKej?
Sorry za "nove hry" ale pro mě je nová hra i C & C Red Alert 1 (ten hraju na 486) a chtěl jsem jenom vědět který mi tam půjdou.
a co si myslíte ještě o tom NfS Porsche. Hraju na Full, 1024x768 a někdy se dost seká?

Sorry za "nove hry" ale pro mě je nová hra i C & C Red Alert 1 (ten hraju na 486) a chtěl jsem jenom vědět který mi tam půjdou.
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych nevidel problem v celeronu, ten je taky dost vykonnej a z vlastni zkusenosti vim, ze tohle by mel utahnout.ghost píše:asi mas celeron ze? skus mu trosku prikurit pod ritou ci sa zdvihne fps... ak sa nezdvihne, tak mas problem s niecim inym, ono na pentiach a k6-2 to facha no problem
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog
[WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
kuwa, už mě ten PC **** ja bych ho fakt jeste nechtel vyhodit, ale nejak se mi zda ze je dost pomalejswarm píše:Ja bych nevidel problem v celeronu, ten je taky dost vykonnej a z vlastni zkusenosti vim, ze tohle by mel utahnout.ghost píše:asi mas celeron ze? skus mu trosku prikurit pod ritou ci sa zdvihne fps... ak sa nezdvihne, tak mas problem s niecim inym, ono na pentiach a k6-2 to facha no problem

- BOSS
- Zlobidlo
- Kontaktovat uživatele:
to sa ti len zda..zahraj si tetris alebo doom a budes ohromeny jeho vykonomchosen píše:kuwa, už mě ten PC **** ja bych ho fakt jeste nechtel vyhodit, ale nejak se mi zda ze je dost pomalejswarm píše:Ja bych nevidel problem v celeronu, ten je taky dost vykonnej a z vlastni zkusenosti vim, ze tohle by mel utahnout.ghost píše:asi mas celeron ze? skus mu trosku prikurit pod ritou ci sa zdvihne fps... ak sa nezdvihne, tak mas problem s niecim inym, ono na pentiach a k6-2 to facha no problem

486 dx4
Voodoo I, II, III
Voodoo I, II, III
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
C400 jsem mnel a chodilo to aj na 1280×1024 s TNT2 M64 od butterfly a ta mala mini verze.Takze mas asi vyhnily system nebo tolik trojaku ze to je i na tvuj komp dostchosen píše:kuwa, už mě ten PC **** ja bych ho fakt jeste nechtel vyhodit, ale nejak se mi zda ze je dost pomalejswarm píše:Ja bych nevidel problem v celeronu, ten je taky dost vykonnej a z vlastni zkusenosti vim, ze tohle by mel utahnout.ghost píše:asi mas celeron ze? skus mu trosku prikurit pod ritou ci sa zdvihne fps... ak sa nezdvihne, tak mas problem s niecim inym, ono na pentiach a k6-2 to facha no problem
- BOSS
- Zlobidlo
- Kontaktovat uživatele:
ale ja som zapol vsetky tie nastavenia v marku99, ktore som tam nasiel na fullPetrik9 píše:TO je malo.C400+TNT2+Vetrak na GK=2500 bodu v 800×600 16bitBOSS píše:ja som mal v 3dmarku99(800x600) na amd k6-2 266mhz, 128mb ram..s voodoo2 12mb 1200 bodov a s ati rage2c 4mb 250bodov..to je vela ci malo?ghost píše:chosen> nahod score s 3dmarku 00, 01 ci to vobec ide ako ma...
486 dx4
Voodoo I, II, III
Voodoo I, II, III
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
Na to bych dal taky vetrak,tedy ja bych uz zadnou 3000 neprovozoval bez aktivu,totez 2000.Vseci vime(tedy doufam) ze V3 pekne hrejou.A 3000 by pro tebe spatna taky nebyla.Jen si jeste chvilku pockat a divat se na pc.bazos.cz / pcbazar.netchosen píše:Mam tam AGP 3dfx Voodoo 3 2000 16 MBPetrik9 píše:Jen tu resim problemy.chosen>co tam vubec tedy mas za GK?Jestli nv s pasivem,tak vetrak trochu zvedne vykon.Mne to dost pomohlo,opravdu
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
chosen>tedy celkove shrnuti.Dal bych tam ta ME,pameti mas podle mne dost,GK je taky dobra,akorat na ni chladic.Co se ty ce softu,jestli tam tedy mas i ten ne tak kerio FW,a ted bych to asi formatnul/preinstalil.A to vsecko jeste radsi proveril NOD32 pro dos az bys smazal widle.Pak widleckou verzi,neistalil kazdou kravinu,FF+Thundebird a mas vystarano.A pokud na tom nebudes delat pokusy jako ja tak ti to vydrzi i dyl jak rok.98 jsou fakt stare a co si pamatuju blbly mne silene.A 2000 jsou takove nestabilni,tedy jsou jeste lehcejc znicitelne nez ME.XP je na to tvoje moc,budou chodit ale hry ne.95 sebevrazda
.A udelal bych to asi jako u mne.To co se ti hodi jako programy tak bych si ho nechal furt na disku.Proste udelas slozku programy a tam vsecko dal.Az na vyjimky jako kodeky,prohlizece fotek coz asi pochopis.Ja uz 3Dmarky/hry neistalil dlouho,pac uz jsem mezi tim tolikrat reinstalnul kvuli nejakemu HW ze uz mne to nebavi furt instalit/mazat.Taky bych ho vycistil jestli jsi ho nekuchal.Ja mam kompa uplne cisteho,je dost velkej rozdil v teplotach kdyz procistis a umyjes vetaky.Promazes lozicka a umejes chladic.Ocistis procak ,sloty a chrumle prachu.

- wolf00
- Senior member
- Kontaktovat uživatele:
ta ramka by mohla byt 256mb hodilo by se to urcite ... dal by jsem si zjistil jaky nejlepsi cpu schrupne deska a pak se ho pokusil sehnat,taky dost zalezi jakou ma velikost disku a jeho rychlost je docela rozdil mezi 5400 a 7200rpm diskem
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7
patriot xt 8/16/32
patriot xt 8/16/32