hledám starý rozhovor s nV na téma 3Dfx SLI...

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Odpovědět
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

hledám starý rozhovor s nV na téma 3Dfx SLI...

Příspěvek od no-X »

Možná tu byl kdysi linkovaný, možná jsem na něj někde narazil sám - jde mi o rozhovor cca z roku 2000 +- s kýmsi z nVidie, kde se probíralo hlavně 3Dfx (možná to bylo už na téma akvizice) a kde se ten dotyčný člověk z nV vyjádřil zhruba ve smyslu: "nebudeme nabízet SLI dokud budou naše samostatné čipy konkurenceschopné"...

Moc rád bych to našel (hádejte proč :lol: ), ale za boha si nevzpomenu, kde jsem to četl :( Nemáte někdo link?

edit: tak aspoň nalinkuju jiný rozhovory z tý doby, na který jsem narazil:

FiringSquad
GDHardware
nVNews
---
Guru 3D (mezidobí GeForce 256 - VSA-100)

/edit: tohle je další perla:
Nextgame.it: And, of course, rumors spread... Somebody suggested that you could could also BUY 3dfx... Any interests in it?

Alain Tiquet (nV): To do what ?

Nextgame.it: Gigapixel technology doesn't interest you?

Alain Tiquet (nV): We have a lot to do with our technology, mixing technologies did not prove very positive as far as experience is concerned.
http://itgiochiarticole.com/giocoartico ... -156D.html

/edit2: předchozí hlášku skvěle doplňuje tato:
3. How do you think this will affect the market of graphics accelerators?

DV (nV): The combined expertise and technology will result in unmatched technical strength.
http://web.archive.org/web/200104281326 ... interview/
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Lisp

Příspěvek od Lisp »

Taky jsem to někde četl, ale přišlo mi, že tam bylo >> "nebudeme nabízet SLI dokud budou naše jednočipové řešení konkurenceschopné" ..s tím že otázka využítí SLi je do budoucna možná.

Ale kde to bylo?
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Tu verzi co píšeš ty jsem sand někde našel (možná mezi těmi uvedenými linky), ale tehdy jsem vyloženě narazil na tvrzení, že vícečipový řešení nebudou, pokud budou konkurenceschoní s jedním čipem. Věřil bych i tomu, že byl tenhle rozhovor na požádání stažený :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Odpovědět