SFFT Driver Alpha 36:
3DMark2001SE 330 1451 (Game1, Game 2, Game 3, Game 4 skiped)
Vsechno je v poradku, transparency, textury, lightning, proste vsechno ok za cenu -5% oproti AM3.0XP.
Jakou závislost single chip/FSAA myslíš? Můžeme to klidně probrat po ICQ, pokud máš zájem
ad výkon: mě PCI V5 dávala na Athlonu XP 1700+ pod Win98SE kolem 2000. Jaký ti dává fillrate?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
sh!t.na tom nahradnom disku kde mam nahodene xp pre v5mac mi vyprsala 30 dnova lehota,a registrovat to nechcem (lebo uz to raz zaregistrovane je na tom primarnom disku,a ja neviem co to spravi ked to skusim regnut druhy krat s inou hw zostavou),a verziu xp ktora ma toto osetrene momentalne nemam..takze to den dva potrva,do reinstalu sa mi dnes zrovna nechce..iba ze by mi niekto poslal ten maly patchik ktory sa o tu registraciu postara.je to xp home sp2 eng.
To by sice neslo (resp nemelo by to smysl), protoze vetsi cast PCB je naroutovana rucne (bez soucastek) a taky nemam naladu rozchazet napr Eagle3D/POV-Ray, ale vazne by me zajimalo, k cemu by to bylo dobre.
Ren píše:To by sice neslo (resp nemelo by to smysl), protoze vetsi cast PCB je naroutovana rucne (bez soucastek) a taky nemam naladu rozchazet napr Eagle3D/POV-Ray, ale vazne by me zajimalo, k cemu by to bylo dobre.
protoze by vypadal lip nez z fotek na srazu
komu vadi ze tam nebude par cest, klidne tam muze byt konektor, slot, molex a ty dve LMka porad bude vypadat lip nez na fotkach na srazu