Voodoo TV FM+kabelovka

Jakákoli problematika co se týká DesktopTV, VoodooTV 100 a VoodooTV 200

Moderátor: Vykupitel

Odpovědět
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Voodoo TV FM+kabelovka

Příspěvek od Petrik9 »

No,jak uz asi nekdo vi,ziskal jsem tuner od exxeho.Akorat tam chytnu tak akorat ocko,primu a nemcoury.Sem tam radio.Mam kabelovku od UPC.Nejdrive jsem si myslel ze to je primym signalem,zkusil jsem dat kond na vstup a nepomohlo to vubec.Zkousel jsem hledat sebe vic a nic.Pak jsem zkusil rychle hledani a naslo to furt to same.Ovladac mi funguje,akorat zapinani TV pred dalkac dopadne zatuhnutim PC.Vsiml jsem si ze tam na tej karte cosi ubastlil.Spojil dva piny jednoho z tech IO a pripojil je pres odpor na civku.Nevim co to ma znamenat,ale nijak to asi nevadi.Docela bych rad na tom i chytl vic.Cetl sem minuly topic a moc jsem to nepochopil.Taky bych rad rozjel celej ovladac.Myslim ze to blbne i pri FM tuneru.
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

skusal si Full scan? skus nastavit ako zem nemecko, polsko, ... malokedy vsetko funguje s nastavenie sr alebo cr...

skus pripadne na video vstup pripojit video ci je problem v tuneri alebo inde
:)
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Kayman píše:skusal si Full scan? skus nastavit ako zem nemecko, polsko, ... malokedy vsetko funguje s nastavenie sr alebo cr...

skus pripadne na video vstup pripojit video ci je problem v tuneri alebo inde
no,prave mne to vseci radili,nemecko polsko atd atd... az jsem si vsiml slovenska.Chodi to teda uz pekne.Snad vsecko krom CT1 a primy.Ty to nechytlo,budu muset casel naladit rucne.Jinak toho naslo dost pod automatikou.Akorat mne pripada ze to zatuhava na radiu.Jeste to otestuju
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

ct tusim pouzivali inu zvukovu normu.. neviem ci este stale ale skusti mozes.

//zmenit zvukovu normu z PAL-BG na PAL-DK. ale pozeram, ze ja tu mam uz bg normu takze to asi zmenili..
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Nenasel jsem kde se meni zvukova norma.Akorat mne nejde Barevne CT2,a zvuk je trochu posunuty,bud pekny obraz ale bez zvuku nebo horsi obraz ale se zvukem.A docela se mi zda bejt vsecko takove pruhovanejsi.Existuje i nejakej update SW na vice moznosti ulozeni do formatu?
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Mnel bych jeste dotaz ohlede ovladace k tuneru.Nevim jestli je to prave normalni.Ovladac funguje jen pokud bezi VR a to jeste v TV rezimu,v FM dela totez jako kdyby byl tuner vypnuty,a to tak ze celej PC zatuhne,ani mys si neskrtne.A to na jake koliv tlacitko na ovladaci kdyz nebezi VR v TV rezimu.Tak nevim proc tam ty tlacitka TV,FM daly.Je mozne ze to je vina ME?
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

americka verzia 3500vky mala fm tuner ;)
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Kayman píše:americka verzia 3500vky mala fm tuner ;)
Njn,ale ten ovladac asi k ni neni.Ale docela je to neblahe.Nekdy bych si ten tuner z dalky rad zapnul a nemuzu.Radio totez
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

hmm. cize ty chces spustit tv s inym programom? alebo ako?
mne sa to pod nicim inym ako VR nepodarilo rozchodit. len Borgtv ci ako sa to volalo s tym fungovalo ako tak ale to je len na nahravanie.
este aj Virtualdub siel ale obcas to padlo, obcas bsod ;)
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Neeeee,ja mluvim celou dobu o dalkovym ovladaci k tuneru....
Kayman
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

aha tak :)
tak ten som este ani nevidel nazivo, nieto s nim este nieco robil..
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Ty nemas TV FM primo,nebo V3 3500 TV?Docela rad bych vedel kde je ten problem.A moc se mi nezda ta bastlenina od exxeho nebo kdo pribastlil na ten IO odpor,skratoval dve nozky a privedl na nejakej pin.Uz si to nepamatuju ale nevim proc to tam je.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Mnel bych dalsi novy dotaz.Nejde dat do VR nejaky plug-in na podporu vice formatu?taky se mi nezda vyber frame,na obrazcich maji 30 ale ja muzu mit jen 25.Mam nejvetsi kvalitu a tu predpokladanou rychlost 10 a furt je to dost komprimovane,jet audio psal 2.24MB/s,kvuli tomu vetsi podporu.A na AVI nemam disk,a aby mnelo 15 minutove video nejakych 7GB je na mne dost
EDIT:// zase mi necho ten tuner.Dal jsem slovenia republic.Naladilo mi to i CT1.Jenze dam ulozit kanaly a nic ani frekvence se neulozily.Hmm tak dam ladit z novu a jako kdyby do toho kabelu nic neslo.Zmenim na slovak nebo nejak tak a zase nic.Ted uz jsem opravdu v koncich,a kabel je OK,to by mne to asi prve nenaladilo taky nic,vypada ze to je VR.Jenze ja VR docela potrebuju.nejen kvuli nahravani,pac bych se se mnel uklikat k smrti abych neco nahral,potrebuju nahrat co nejrychleji.Docela mne to uz stve kdyz preinstaluju tak mne proste nejde :(
EDIT2:// NEW,naistalil jsem si na komp XP,vypadalo to velmi pekne,az moc pekne.Tak jsem tuner naladil a chodilo to skvele.Ale jak jsem sahl po ovladaci a stiskl cudl na prepnuti kanalu tak PC byl na hard reset.Myslel jsem ze chyba VR ale podruhe se to taky stalo.Takze je jiste,ovladac zaramovat.Pouzivam podledni verzi VR pro w2k.Kanaly jsem naladil vsechny na normu Slovenia,nastavil nahravani jako minule na puvodni kvalitu co jsem pouzival.Ano divil jsem se,nebo pribylo.Totez kvalita videa.Akorat pri nahravani mne to trklo.Obraz nebyl,bylo to line,a nez to zacalo nahravat mohl jsem si dat i kafe.Takze jsem nevidel co nahravam,jenom slysel a bylo videt ze to pred nahravanim minimalne 2× preladil.Ale pak to vypadalo slusne i kdyz jsem nic nevidel.Hotove video mne ale dost udivilo.Sem tam preskocilo,trhane jak nevim co.
Verim ze pristi investice pujde do tuneru a totok soupnu do celera 400.
Ale je zde videt ze nekteri rikaji,TV FM a XP je velmi spatne.Ano je,ale nemusi se pouzivat DS caller,staci XP drivery z falconfly a jde to,dre to ale jde.
Odpovědět