swarm píše:Petrik9 píše:Rekne te mi kdo ma z vas vodnika?Ja bych tomu neveril,jedna trubicka se uvolni a uz mas z PC bazen.I kdyby mne to nekdo nabidl,tak bych to radeji dal pro nejakou 486tku

Ted se musim pochlubit s malou prihodou starou par dni. Ja bych jako vodnikovy klidne veril, ony se ty trubky totiz jen tak neuvolni....je to stejny nebezpeci, jako kdyz se ti zasekne treba ide ksanda ve ventilatoru cpu....jinak ja mam v dome docela "chytre" uklizeny server a pred par dnama tu praskla nejaka trubka na odvod fekalii a mym serverem protekla tuna sracek...a co myslite? No jede porad

...vodnika bych se nebal

.

To si delas ne?Dyt tam musis poznat kdo co jedl kazdej den,tohle neni mozny.My jsme sice jednou vytopeni byli,ale to sme jeste nemneli pocak,jinak bych je nakopal do.... Pac jich mam rovnou v obejvaku asi 5.Z toho ten server a za to mi to fakt nestoji.Ale neni mi to jiste,je mozne ze to bude zkratovano,ale poku tam je flash nebo rom tak to v poho preziji,ale byl bych se staticke elektriny.A stejne by se to vysouselo peknou dobu,vem si na ohled ze pod cipem by mohlo bejt taky docela par kapek vody, a za to ti to nestoji....Jo je sice pravda ze se vetrak muze zadrhnout zastavit ci tak,ale hned ti zacne rvat deska o zastaveni.Osobne vim ze procak mi jede na 38C bez overclocku a vypinaci teplotu mam na 60:-).Toho vodnika bych se bal,nevim co to je za smes a nevim jestli je vodiva nebo ne.Takhle kdyby ti to trochu povolilo a tekl ti praminek pres desku taky nevypada dobre.Pak mit jeste za kompem radiator,to asi na leto nebude dobre....A tomu peltierovy,tomu bych maximalne tu 486 ktera prezije bez chlazeni

.A abych si daval vodnika na V5 to mi moc nestoji,a pac delam s elektronikou tak bych ty ty vetraky hlidal a pred zdrojem mnel rele.Kdyz by byla v PC na nekterem senzoru blba teplota,rele by to okamzite vypalo.Sice to neni dobre pro OS a programy,ale lepsi nez gril party doma...
Jeste otazka,daval jste nekdo jine vetraky na V4-5?Davali jste primo i jiny chladic nebo jen vetrak?