Ebay-ako nakupovat hardware (a ine) cez Ebay
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Techworks Voodoo1 MAC (moze byt celkom zaujimava pre zberatelov)
Voodoo4 4500PCI (nechcel ju este niekto?)
Voodoo5 5500PCI (mohla by ist za peknu cenu)
Voodoo TV/FM (plus zvukovka zdarma)
I'm baaaack
plus jedna dulezita sprava
Voodoo4 4500PCI (nechcel ju este niekto?)
Voodoo5 5500PCI (mohla by ist za peknu cenu)
Voodoo TV/FM (plus zvukovka zdarma)
I'm baaaack
plus jedna dulezita sprava
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
extra bonus-nechce niekto Voodoo5 5500PCI za par kacek? 12 hodin do konca,cena 10 libier,zatial ziadne prihodenie a nazov ktory vyhladavac horsie zachyti-lepsie to ani nemoze byt
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
odolaval sem odolaval ale uz nemuzu... na kolik by ta krasavice vysla? (konecna cena od tebe)ps47 píše:extra bonus-nechce niekto Voodoo5 5500PCI za par kacek? 12 hodin do konca,cena 10 libier,zatial ziadne prihodenie a nazov ktory vyhladavac horsie zachyti-lepsie to ani nemoze byt
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Voodoo5 MAC,kompletka.pre niekoho kto ma 40 libier nazvys.plus minus.ale skorej plus
a este jedna lahudka.nefunkcny mercury system,pre pripad ze by sa tu nasiel dostatocny pocet blaznov (tak 4) kt sa poskladaju a potom si to rozoberu (hlasim sa ako prvy blazon).hoci pochybujem ze sa k niecomu pride do 24 hodin (koniec aukcie).ale nemalo by to az tak vadit,cena je dost vysoka,takze s trochou stastia to nikto nekupi a on to da drazit znova za nizsiu cenu..jeden plne funkcny SBI by som bral vsetkymi desiatimi (a ten case by tiez nebol marny)..
edit: tak prave mi zablokovali ebay ucet.umoznil som susedovi predat jeho gitary,a nejak pokaslal platby poplatkov.ja sa asi proste nepoucim,zasa raz som si nechal narobit problemy pre nic za nic.vzdy ked niekomu urobim sluzbicku tak sa to nejak dose!e.idiot idiot idiot,kedy sa uz konecne naucis neverit ludom..
a este jedna lahudka.nefunkcny mercury system,pre pripad ze by sa tu nasiel dostatocny pocet blaznov (tak 4) kt sa poskladaju a potom si to rozoberu (hlasim sa ako prvy blazon).hoci pochybujem ze sa k niecomu pride do 24 hodin (koniec aukcie).ale nemalo by to az tak vadit,cena je dost vysoka,takze s trochou stastia to nikto nekupi a on to da drazit znova za nizsiu cenu..jeden plne funkcny SBI by som bral vsetkymi desiatimi (a ten case by tiez nebol marny)..
edit: tak prave mi zablokovali ebay ucet.umoznil som susedovi predat jeho gitary,a nejak pokaslal platby poplatkov.ja sa asi proste nepoucim,zasa raz som si nechal narobit problemy pre nic za nic.vzdy ked niekomu urobim sluzbicku tak sa to nejak dose!e.idiot idiot idiot,kedy sa uz konecne naucis neverit ludom..
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
:/ps47 píše:remote z voodootv.stylove :)
UK BIDDERS ONLY UK BIDDERS ONLY UK BIDDERS ONLY UK BIDDERS ONLY
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
3DLabs-Wildcat-4210 za lit hnedka beru, poptej se jestli je funkcni
Evel king 3
do litru bych vzal, uz si zacinam uvedomovat jak bylo nevyhodne ji vymenit s wizzim za LVD kabel
Hammerheaddo petikilanebo tyhle 4
Pokud nevyjdou predchozi 2 Evelking 4
Inspirace pro ostatni Voodoo 3 1000
12 karet, vzal bych z toho CT PCI Banshee a V3 se starym typem jadra
nekdo usoudil ze pameti na Voodoo2 se nasobi 4MB Frame x 8MB texture = 32MB
Mohl by nekdo identifikovat toto?
Evel king 3
do litru bych vzal, uz si zacinam uvedomovat jak bylo nevyhodne ji vymenit s wizzim za LVD kabel
Hammerheaddo petikilanebo tyhle 4
Pokud nevyjdou predchozi 2 Evelking 4
Inspirace pro ostatni Voodoo 3 1000
12 karet, vzal bych z toho CT PCI Banshee a V3 se starym typem jadra
nekdo usoudil ze pameti na Voodoo2 se nasobi 4MB Frame x 8MB texture = 32MB
Mohl by nekdo identifikovat toto?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
jen sbirka nebo to chces rozjet? ... ja jen ze je to agp pro + pci coz rozchodis na desce s xeonem NW nebo dual xeonem apod hracky-HoNY- píše: 3DLabs-Wildcat-4210 za lit hnedka beru, poptej se jestli je funkcni