Narazil jsem na pár zajímavých screenshotů, což mi připomnělo, že se už pár lidí ptalo na Edge AntiAliasing, tedy jednu z prvních forem AA na hráčských kartách, které ovšem vyžadovala velmi silnou podporu ze strany vývojáře hry, a proto se nikdy příliš neuchytila.
Tady jsou screenshoty z VQuake z Rendition Verite se zapnutým EAA:
Edge AntiAliasing
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Edge AntiAliasing
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Edge AntiAliasing
No tie obrazky su fakt dost pekne teda cumim EAA je dost kvalitny a aj kvalita obrazu Rendition je tusim slusnejsia ako bola na Voodoo v tej dobe ale docela by ma zaujimalo ako to v takejto kvalite islo ci to bolo hratelne alebo len na paradu...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokles výkonu prý byl v tomhle případě velmi malý. Ale co se týká kvality mipmap a efektů, má podle mě Voodoo Graphics jednoznačně navrch.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
to= no-x : no je pravda ze tie efekty ma voodoo lepsie je to aj na 4, 5 screene vidiet ked vyprskne magma s tej lavy tak bolo okolo nej na voodoo taky cerveny kruh zobrazujuci svetelny efekt ale tu co som si az teraz vsimol nic kazdopadne su obrazky podla mna velmi pekne na tu dobu a tie prebitocne efekty by som na ukor tohoto EAA aj mozno ozelel Aj ked viem ze v tej dobe boli svetelne efekty alebo hry vyzerajuce ako Forsaken (omalovanky) v mode