v menu som zapol 3d accelereraciu a islo to z voodoo
ked som skusal zapnut 3d acceleraciu z nejakej klasickej 3d karty(nie voodoo), tak sa mi sekla hra
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Myslím, že se swarm svým postem snažil dokázat kvality 3D jádra jeho oblíbené RIVA 128...
Myslím, že se swarm svým postem snažil dokázat kvality 3D jádra jeho oblíbené RIVA 128...
ale v nhl98 asi bez podpory d3d
S podporou Direct3D (stejne jako i '99)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
hm, esi si dobre spominam (ehm), na V3 2000 bez problemu...
ale mozna si dobre nevzpominam...
(zajimave, taky mate ten pocit ze prakticka upotrebitelnost tohoto postu je 0?)
a ja to hral na S3Trio3D2x
samozrejmeny plynulych 3D acceleratoru kosticek existuje vyic druhu
Chtel jsem vedet jestli si k Voodoo5 do slotovyho athlona budu muset pro plny pozitek z NHL 98 pridat V1 a jestli se hrou nejede neco na zpusob Obsidianu 4220 nebo 100SB ))
ja osobne nepoznam hru robenu na v1 kt by nebezala na v2 (par ich ale vyzaduje patch,ten napr prida podporu pre 800*600).v3/4/5 s niektorymi starymi glide hrami mozu mat problemy (napr incubation potrebuje jedno hacknute dll,inak sa nerozbehne).problemy robia aj hry (nejake veci od EA,neviem presne),kt namiesto toho aby detekovali glide normalnym spusobom (tj mrknem sa ci je nainstalovany glide ovladac) oskenuju pci sloty a ak nenajdu voodoo,glide mode sa konat nebude.pripomina mi to jeden vtip: ako najdete tigra? chodite dookola kym mu nestupite na chvost