Sem nahadzujte zaujímavé imagy
Moderátor: Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Existujou dvě verze, jedna má kovové lopatky a druhá plastové.-HoNY- píše:nechci nic rikat ti titany s toho delaji tuzing jsou to takovyty plastovy prestrikany barvou ze?tvar pekny ale barva priserna, pasivy mam stejnyOblak píše:pěnkný tuning
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Já to teda taky na desce vidim poprve. (na notebookach je to neco jineho, tam to tak jeste donedavna byvalo i docela bezne)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
chladič je možno rovnaký, ale i440BX sa s integrovanou grafikou priamo v čipsete nerobil
takže akiba píše (zobrazí otázniky keď nemáte nainštalovanú podporu asian languages):
web translator (neupravované):
edit// takže je to verzia TI6NB+ 1 , 2 , 3 , 4
TI6NB sa robila bez ramky klik
takže akiba píše (zobrazí otázniky keď nemáte nainštalovanú podporu asian languages):
PC100対応、CL=2の64MBメモリを搭載した440BXチップセット搭載マザーボード。来月より発売予定とのこと.
web translator (neupravované):
The 440BX chip set on-board motherboard which loads the 64MB memory of PC100 correspondence and CL=2. It is with sale schedule from next month.
edit// takže je to verzia TI6NB+ 1 , 2 , 3 , 4
TI6NB sa robila bez ramky klik
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) no-X dne ned dub 02, 2006 11:09 pm, celkem upraveno 1 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Neda mi to..Krome toho, ze je to video velice vkusne i dobre zpracovane (coby videoparte ma u me za 1*), musim se zeptat..Mihne se tam jedna hra, ktera nema(?) titulek v credits. Vznikla snad nekdy nejaka moderni verze Stunts, nebo co?ps47 píše:..novy topic zakladat nebudem,takze click.dobre spravene
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je drsné - do teď jsem v notebookách viděl vždy maximálně dva ventilátory, tohle je fakt síla. To bude nějaká kráva, co váží 5kg...ale zase aspoň se to teda snad uchladí - nejhorší jsou notebooky, co se sami nedokážou ani pořádně uchladit (a že to nejsou až takové výjimky).ghost píše:tento notebook by som nechcel mat na kolenach a tie baterky asi tiez nebudu mat lahky zivot
Jo a narážka na nVidii...mobilní grafiky na tom zrovna nejsou o nic líp, ale je fakt, že v takovém segmentu ATI nic herního nenabízí, protože ta končí někde u X700, pokud se budeme bavit v podstatě o dostupných herních top modelech.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]