If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Na trade je to dobrej procesor. Uplne obvyklej neni. Uvidim, jak se k tomu postavi Vykup.. Mno jestli nemas v supliku tech K6-3 vic(nebo treba Ppro 200 1 MB l2cache), tak pro me zatim vede jeho nabidka... Navrhni neco a ja to zvazim...
and35rew píše:Uz se tesim:-) Doufam, ze tam najdes neco solidniho...(jestli je ta puda velka, tak treba procesor z eniacu:-) )
Tak se na to vrhnu a někdy odpoledne budu znát výsledek hledání. Jen doufám ,že tam bude něco co se Ti bude zamlouvat Paradox třeba je ,že v práci máme na náhradní díly K-6 IIIojek tři p.....e a dokonce i verze přímo pro řízení CNC systémů (to asi nikde neseženeš) ,ale nemůžu si tam nic "vypůjčit"
Edit: Tak až večer. Mám nějakou práci a nestíháááám
Nemusis za kazdou cenu neco hledat. (I kdyz treba ty K6-3,o kterych si mluvil by se hodily). Vykupitel se zatim nevyjadril.... Vypada to, ze stejne uz nikdo neprihodi, tak to asi stejne nakonec bude tvoje.... Zitra vecer to uzavru...
Já bohužel teď mám málo času . Dělám tady na něčem jak idiot ,aby mohla existovat nová Fabie (a já si mohl koupit zase nějakou 3Dfx kartu ) a už mi z toho hrabe Naprogramovat 60 000 000 řádků bez chyby je na odstřel