Dve 3Dfx GK

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Dve 3Dfx GK

Příspěvek od Petrik9 »

Nasel jsem 2 grafiky a stale je ma:

Creative 3D Blaster Banshee 16MB PCI (Model CT6760) 350Kc
ProComp G105(MX86251FC) 6MB PCI (Voodoo Rush) 200Kc

dale:
Matrox Millennium G450 Dual Head 16MB? 4x AGP (G45+MDHA16D) 350Kc
inno3D Geforce 2 MX 32MB , DUAL HEAD!, AGP, Pasiv (vetrak je nutny(chladil jsem jinak)) 450Kc
@dys
Kontaktovat uživatele:

Re: Dve 3Dfx GK

Příspěvek od @dys »

Petrik9 píše:Nasel jsem 2 grafiky a stale je ma:

Creative 3D Blaster Banshee 16MB PCI (Model CT6760) 350Kc
ProComp G105(MX86251FC) 6MB PCI (Voodoo Rush) 200Kc

dale:
Matrox Millennium G450 Dual Head 16MB? 4x AGP (G45+MDHA16D) 350Kc
inno3D Geforce 2 MX 32MB , DUAL HEAD!, AGP, Pasiv (vetrak je nutny(chladil jsem jinak)) 450Kc
KDE KDE povidej dnes mam stastnej den
scot666
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

Ze by tady? http://bazarek.php5.cz/ Je tam i V3 3000. Bral jsem od toho chlapka desku pro K6. Je v pohode.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

scot666 píše:Ze by tady? http://bazarek.php5.cz/ Je tam i V3 3000. Bral jsem od toho chlapka desku pro K6. Je v pohode.
THX asi to bude ono uz sem se tam dival
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

hele lidicky nezamlouvali ste si nekdo nahodou tu banshee od creativu psal mi ze se z nekym domlouval.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

@dys píše:hele lidicky nezamlouvali ste si nekdo nahodou tu banshee od creativu psal mi ze se z nekym domlouval.
Je to ono:-),ja mam zamluvenou tu V3 a kdyz tak mi ji fakt nechte,nebo kdyby jste videli levnejsi,reknete:-).Opravdu na tom nejsem financne dobre,a kdyz tak i nejakou V4 tak maximalne do 800Kc,mozna by rodice cvakli ale tak za mesic.
to @dys> je volna,ptal jsem se ho
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

Petrik9 píše:
@dys píše:hele lidicky nezamlouvali ste si nekdo nahodou tu banshee od creativu psal mi ze se z nekym domlouval.
Je to ono:-),ja mam zamluvenou tu V3 a kdyz tak mi ji fakt nechte,nebo kdyby jste videli levnejsi,reknete:-).Opravdu na tom nejsem financne dobre,a kdyz tak i nejakou V4 tak maximalne do 800Kc,mozna by rodice cvakli ale tak za mesic.
Jo tu necu je tva bo on mi rikal ze mu nekdo posilal mail mozna se sek jesi si mu psal o tu v3 ja du po te banshee sem rikal ja se budu klidne i preplacet no problemo ale me to sere a kdy ses ho ptal at vim

POZOR hele ted mi napsal ze mi je streli vsechny tri a postu bude platit on tak bych potlacil ´jeste cenu a vemu je vsechny a ja ti pak poslu to v3 mozna aj levnej moze byt?
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

@dys píše:
Petrik9 píše:
Jo tu necu je tva bo on mi rikal ze mu nekdo posilal mail mozna se sek jesi si mu psal o tu v3 ja du po te banshee sem rikal ja se budu klidne i preplacet no problemo ale me to sere a kdy ses ho ptal at vim

POZOR hele ted mi napsal ze mi je streli vsechny tri a postu bude platit on tak bych potlacil ´jeste cenu a vemu je vsechny a ja ti pak poslu to v3 mozna aj levnej moze byt?
No hele,ja ted ehm,jeden kluk mi posle asi 4 ATX zdroje,2 s velkym vetrosem a 2 s malym,tak to zatim vem a pak se domluvime.OK?
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

Fajn ale urcite jo.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

@dys píše:Fajn ale urcite jo.
Je videt spoleh na lidi,mu reknu aby mi ji zamluvil a prodal by to.Uz se pomalu nikomu neda verit,ja se na to ...... :x .A tohle se mi stava furt....
U mne asi ta 3Dfx imunita funguje trochu inac......Nechcete nekdo pak banshee na vystavu?Mozna bych dal i tu K.O. V2(creative 3D blaster)mozna i jede ale testovat ji ani nebudu znovu,mam pocit ze mnela hrozne ale opravdu az moc velkou teplotu nez jine V2,widle ji teze detekuji ale neda se pouzit.Skouseno na kvantech driveru,ale zatim mi od tej doby lezi ve skrini,nema te nekdo zajem za symblickou cenu? Mnela trochu skratovane CPU a musel jsem ho opatrne odskratovat,ze zadu vypada jak polite necim,ale cipy vypadaji zdrave.(puvodne v inzeratu ze ma k tomu SLI,a ze je plne jedouci a ma 12MB,dostal jsem ji,stav jak popisuji a jeste k tomu to neni 12 ale 8 a SLI kabel nebyl),kolik mne toho jeste potka :cry: Znam i jednoho chlapka v praze a ten prodava levne sloty1,(250 board(docela kvalitni) a cpu taky levno.Ja mnel celera 400(S370) za 450 s boardem).Pokud budete chtit vyhrabu adresu.Ma i 9" monitasy, CB je za 300 a barevnej za 1000.A jestli nekdo chcete 21" monitasy,tak si zajedte sem a za 3500-3000 vam to vyridim klidne i sam :)
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

Jako na me se muzes spolehnout ja akorat doufam ze na tebe je spoleh zaplatim to a budes ju mit u me jesi chces muzu ti ju poslat hned jak mi dojde?
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

@dys píše:Jako na me se muzes spolehnout ja akorat doufam ze na tebe je spoleh zaplatim to a budes ju mit u me jesi chces muzu ti ju poslat hned jak mi dojde?
No,kolik by jsi za ni chtel?A do jake doby by jsi to chtel?
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

No toz nejsem k...a takze tolik co psal mozna aj min bo beru vsechny tri tak ho skusim trochu potlacit dule. Heh doufam ze toto forum navstevuje taky.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

@dys píše:No toz nejsem k...a takze tolik co psal mozna aj min bo beru vsechny tri tak ho skusim trochu potlacit dule. Heh doufam ze toto forum navstevuje taky.
Nechcu si delat napreatele z toho ze je trochu hajzlik,tohle je bezna vec kseftu.Ale vim ze jeden kluk mi sezral cokoliv,a nakcela jsem mu ze jedna velka ISA zvukovka co mnel ma cenu 500Kc,pak to nekomu jako by prodal za 500 ale nemnel prachy tak nakulil neco jineho.Asi HW casti v cene jeste vetsiho srotu.No kdyby mnel ten nekdo vetsi pomer o cenach,a pouzival mozek.....
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Kluci nic proti normální diskuzi, ale tohle je fórum, ne žádný x-chat, spoustu věcí si můžete mezi sebou pořešit přes Private Messages nebo po ICQ, OK?? :roll:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
@dys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @dys »

Petrik9 píše:
@dys píše:No toz nejsem k...a takze tolik co psal mozna aj min bo beru vsechny tri tak ho skusim trochu potlacit dule. Heh doufam ze toto forum navstevuje taky.
Nechcu si delat napreatele z toho ze je trochu hajzlik,tohle je bezna vec kseftu.Ale vim ze jeden kluk mi sezral cokoliv,a nakcela jsem mu ze jedna velka ISA zvukovka co mnel ma cenu 500Kc,pak to nekomu jako by prodal za 500 ale nemnel prachy tak nakulil neco jineho.Asi HW casti v cene jeste vetsiho srotu.No kdyby mnel ten nekdo vetsi pomer o cenach,a pouzival mozek.....
Lol tak to jo takze sme domluveni ok
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

A bylo by dobre kdyby sis poridil ICQ nebo pokud ho mas alespon ho sem napsal.... ono i staci MSN.

Ehm, mozna bych pak prodal tu V3 2000,mnel by jste nekdo zajem predem?
(Ale jeste o tom vaham)
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Co ta V3 2000?

Příspěvek od Gringo »

Je jeste na prodej ta V3 2000? Je to PCI, nebo AGP? Ti prvni bych i bral
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Re: Co ta V3 2000?

Příspěvek od Petrik9 »

Je to V3 2000 AGP.Takze by ti to asi nepomohlo.Si sezen nejakou dobrou V2
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Dik

Příspěvek od Gringo »

Ja mam na desce jen PCI.. Jak jsem se dival, redukce je stale ve vyrobe, ale kdyby se to povedlo, mam Banshee. Stacila by me i Banshee do PCI, ale tus asi uz prodal.. A vymenit nikdo nechce.. V kompu mam Diamond Monster 3D II (12MB) a na to co parim je to fajn.. Jenze mi ta karta dela tolik tepla, ze do kompu bych mohl strkat chleba a vytahovat topinky.. Primarni karta je Matrox G200, takze tomu jen pomaha.. Pripada mi snazsi postavit vodnika na jeden cip, nez na ctyri.. Na procesoru uz jednoho mam:-)
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Odpovědět