Výrobce 3Dfx karet "Volcano"
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Výrobce 3Dfx karet "Volcano"
Před mnoha měsíci jsem narazil na Voodoo 1 s nápisem "Volcano":
Teď mám jednu Banshee, která tento nápis taky nese. Prý byla prodávána jako ManLi:
Jenže jí chybí některé typické prvky ManLi karet (známé smaolepky )
Nevíte, kdo vyráběl karty označované jako "Volcano"? Mohlo to být ManLi?
Ghost: co ty na to ? Skoro se bojím, že sem přijdeš, uvedeš to na pravou míru a prohlásíš, že je to všeobecně známá věc
Teď mám jednu Banshee, která tento nápis taky nese. Prý byla prodávána jako ManLi:
Jenže jí chybí některé typické prvky ManLi karet (známé smaolepky )
Nevíte, kdo vyráběl karty označované jako "Volcano"? Mohlo to být ManLi?
Ghost: co ty na to ? Skoro se bojím, že sem přijdeš, uvedeš to na pravou míru a prohlásíš, že je to všeobecně známá věc
Naposledy upravil(a) no-X dne stř bře 09, 2005 8:45 pm, celkem upraveno 2 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Re: Výrobce 3Dfx karet "Volcano"
ManLi sú šupáci a voodoočka nevyrábali 8)
A s tým Volcanom mi dáš zabrať, lebo netuším čo to je (má niekto iný názor...)
A s tým Volcanom mi dáš zabrať, lebo netuším čo to je (má niekto iný názor...)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevyráběli, ale prodvávali...
třeba:
http://www.hardver.sk/manliBanshee.htm
Snažím se zjistit, jestli ten obrázek je jen ilustrační, nebo jestli je to fotka karty z recenze (to je totiž karta od creativu - i když je pravda, že creative prodával karty taky jako OEM a bylo by teda možný, aby je ManLi nakoupilo - počkám, až mi webmaster odepíše )
Každopádně tahle moje "ManLi Banshee" je dost jiná . Mám k ní ManLi CD s ovladači a člověk, od kterého jsem ji koupil, jí koupil v krabici "ManLi".
Od koho ji ale koupilo ManLi je mi záhadou
Po značce Volcano ale nikde ani vidu, ani slechu
třeba:
http://www.hardver.sk/manliBanshee.htm
Snažím se zjistit, jestli ten obrázek je jen ilustrační, nebo jestli je to fotka karty z recenze (to je totiž karta od creativu - i když je pravda, že creative prodával karty taky jako OEM a bylo by teda možný, aby je ManLi nakoupilo - počkám, až mi webmaster odepíše )
Každopádně tahle moje "ManLi Banshee" je dost jiná . Mám k ní ManLi CD s ovladači a člověk, od kterého jsem ji koupil, jí koupil v krabici "ManLi".
Od koho ji ale koupilo ManLi je mi záhadou
Po značce Volcano ale nikde ani vidu, ani slechu
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
No, k tomuhle bych neco mel. A to:
A jako perlicku:
Jedu ji v SLI s timhle dole (nevim, co je to zac, asi nejaka klasika) .
S Golden drivery dochazi k smesnemu interlace, v UT pri prudke otocce vidim misto jednoho objektu dva. Obzvlast dobre je to na svetle lekarne na tmave zemi, tam je to krasne videt. S drivery odtud (ony mozna-v-pristim-OS) naprosto OK. Nevim, jestli je to normal, kadopadne zajimave je to dost. Zrejme nejaka synchronizacni chyba v Goldenech..?
A jako perlicku:
Jedu ji v SLI s timhle dole (nevim, co je to zac, asi nejaka klasika) .
S Golden drivery dochazi k smesnemu interlace, v UT pri prudke otocce vidim misto jednoho objektu dva. Obzvlast dobre je to na svetle lekarne na tmave zemi, tam je to krasne videt. S drivery odtud (ony mozna-v-pristim-OS) naprosto OK. Nevim, jestli je to normal, kadopadne zajimave je to dost. Zrejme nejaka synchronizacni chyba v Goldenech..?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nenene. Volcano není InnoVision. InnoVision má Voodoo2 (s logem v bílým oválu) a dvěma pasivy. Je hodně vzácná a vypadá takhle:
Obrázek Volcano V2 máš výš.
Naposledy upravil(a) no-X dne stř bře 09, 2005 8:46 pm, celkem upraveno 1 x.
Hodne vzacna? No jednu sem vzal strejdovi do kompu kde jela pul roku a nasledne skoncila u znamyho za 300,- 12mb verze, jestli budes chtit PODSTATNE lepsi foto nez je to tve, tak staci rict, fotak mam a ho snad nejak donutim na chvili ji vytahnout.no-X píše:Nenene. Volcano není InnoVision. InnoVision má Voodoo2 (s logem v bílým oválu) a dvěma pasivy. Je hodně vzácná a vypadá takhle:
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by to super. "Vzácná" usuzuji z toho, že na webu prakticky není zmiňovaná a tahle z obrázku patří jednomu Čechovi. Dokud mi obrázek neposlal (je to fotka z mobilu), tak jsem nevěřil, že je to opravdu InnoVision V2.
U nás jsou nejčastější karty od A-Trend a Diamond, ale tihle levnější výrobci moc ne...
U nás jsou nejčastější karty od A-Trend a Diamond, ale tihle levnější výrobci moc ne...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SuperGrace je spíš prodejce (ty samolepky jsou na kartách snad od 5-ti různých výrobců), ale mě šlo o výrobce, který na svoje karty tisknul nápis "Volcano".
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
pokud bys chtěl tu fotku tak jí mam taky ve sbírceno-X píše:Nenene. Volcano není InnoVision. InnoVision má Voodoo2 (s logem v bílým oválu) a dvěma pasivy. Je hodně vzácná a vypadá takhle:
http://img204.echo.cx/my.php?image=vood ... ion2cy.jpg