Far Cry & 3dfx
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Far Cry & 3dfx
http://www.monsternet.org/features/farcry.php
..zda sa ze far cry ma neoficialny opengl renderer,podobne ako hitman2/3..asi stahnu demo a pozriem sa co s tym spravi mesafx
..zda sa ze far cry ma neoficialny opengl renderer,podobne ako hitman2/3..asi stahnu demo a pozriem sa co s tym spravi mesafx
hm primo nacheatovat grafiku to zatim neumi;;
ale umi to nacitat extensiony ze souboru (cimz treba simuluju GF3 a vetsina her to i sezere) a pak par dalsich HW vlastnosti se da nastavovat v .cfg
rek bych ze by nemel bejt problem to FarCry spustit ; fse co si hra s OpenGl "povida" jde pres OglX funkce takze se to da upravovat
ale umi to nacitat extensiony ze souboru (cimz treba simuluju GF3 a vetsina her to i sezere) a pak par dalsich HW vlastnosti se da nastavovat v .cfg
rek bych ze by nemel bejt problem to FarCry spustit ; fse co si hra s OpenGl "povida" jde pres OglX funkce takze se to da upravovat
Athlon 650; 128MB RAM; 8gb SCSI HDD; Voodoo 5 5500 AGP
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..obavam sa ze far cry sa ku extensionom ani nedostane,inak by mu podla mna stacila mesafx d3,za nepriamy dukaz povazujem fakt ze je uplne jedno ci ide pod d3d,mesou,doom3 opengl interceptorom,wickedgl,vzdy sa objavi ta ista tupohlava hlaska: voodoo4 is not supported (podotykam ze som testoval na v5 ).pripomina mi to par tupohlavych glide hier,ktore namiesto toho aby si hladali glide2x/3x ako kazda poriadna aplikacia,tak oskenuju vsetky PCI sloty a pokial nenajdu pci voodoo,bum ziaden glide mode nebude.uzas co niektori ludia nevymyslia..
-
a v 3danalyser to nejde oblbnout??????????ps47 píše:..obavam sa ze far cry sa ku extensionom ani nedostane,inak by mu podla mna stacila mesafx d3,za nepriamy dukaz povazujem fakt ze je uplne jedno ci ide pod d3d,mesou,doom3 opengl interceptorom,wickedgl,vzdy sa objavi ta ista tupohlava hlaska: voodoo4 is not supported (podotykam ze som testoval na v5 ).pripomina mi to par tupohlavych glide hier,ktore namiesto toho aby si hladali glide2x/3x ako kazda poriadna aplikacia,tak oskenuju vsetky PCI sloty a pokial nenajdu pci voodoo,bum ziaden glide mode nebude.uzas co niektori ludia nevymyslia..
KYRO 2
- BOSS
- Zlobidlo
- Kontaktovat uživatele:
tak som spustil farcry na voodoo2 sli+mesafx
a vyzera to asi takto
v tom menu som mal aj niekedy pozadie(obrazok)
ak zapnem hru, natiahne level a nakoniec to zamrzne
..vo windowse mi vyhodi tuto peknu tabulku
a toto je moj log subor
...prosim, poradte niekto, preco to nejde
a vyzera to asi takto
v tom menu som mal aj niekedy pozadie(obrazok)
ak zapnem hru, natiahne level a nakoniec to zamrzne
..vo windowse mi vyhodi tuto peknu tabulku
a toto je moj log subor
...prosim, poradte niekto, preco to nejde
486 dx4
Voodoo I, II, III
Voodoo I, II, III