Zbylo mi tu ještě pět volných Voodoo 2 čipsetů (čipset = 2 čipy) od posledního prodeje. Pokud by měl někdo zájem, cena za jeden čip = 18Kč. Preferuji hromadný odběr.
Ilustrační foto
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
měl bych zajem o čipsety.
Ale zaroveň mám zájem o Compaq V3 3500 a jelikož oboje nabízí no-X, rád bych to spojil. Pokud by vyšla ta V3 bral bych i čipsety, jestli je to takhle možné?
Protože se o ně zajímal i BOSS, je několik možností, jak to vyřešit:
1) jeden z vás nabídne víc
2) jeden je přenechá druhýmu
3) rozdělíte se
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Počkej, až se vyjádří BOSS. ozzy by se spokojil s jedním čipsetem, taže by čtyři zbyly.
No to mám radost... Jestli si Ssnake vezme taky jen jeden čipset a já bud posílat tři pidibalíčky a ještě mi dva čipsety zbytou, tak mě z toho asi trefí
no-X píše:No to mám radost... Jestli si Ssnake vezme taky jen jeden čipset a já bud posílat tři pidibalíčky a ještě mi dva čipsety zbytou, tak mě z toho asi trefí
ja vemu 2 (=4) (+1*boss+2*ozzy [??] a mame to rozdelene )
ale to nespecha, klidne az budes mit neco smerem brno tak to tam muzes prihodit jesli se ti to nechce balit zvlast