to patri na vsechny full-length karty teda podle specifikaci intelu
mam 2 ale naukor toho ze jesme je musel sundat s full-length PCI SCSI řadičů. S tím že jsem je dal jako ozdobu na V5 AGP
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
aha.takze sa ti podarilo dotiahnut ma do preklepu,jeden kus stoji samozrejme 3$.ale o zlave tam zmienka nieje,len o tom ze postovne za 4 kusy je 2$,za viac kusov to asi bude viac.tj napr za 6ks 3$,za 8ks 4$ atp.pozor,stale hovorime o postovnom za brackety,nie o cene samotnej,ta je stale 3$ za kus a to sa nezmeni ani keby cert na koze jezdil
chtěl bych asi dva kousky (ještě se zeptám ono so to normálně používa v serverech kolik to příde když se to koupí normálně u nás třeba od HP nebo tak?)
B@RT píše:chtěl bych asi dva kousky (ještě se zeptám ono so to normálně používa v serverech kolik to příde když se to koupí normálně u nás třeba od HP nebo tak?)
jeste lepsi je koupit za 500Kč temer nepouzitelny server ve kterem mas 2 nebo 3 full-length karty a vnitrnosti jako CPU prodas za 1K to ti pak vyjdou ty brackety zadarmo
ps47 píše:..no ak sa daju bezne ziskat tak to samozrejme zmysel nema,ale ja som ich teda velmi nevidel..
Je to tak rok co sem ty servery koupil, prepokladam ze dneska se jeste neco podobnyho dalo koupit, spis sem poukazoval na neumernou cenu
Podle me by meli stat 20-50Kč jenom jsem je nikde neviděl a používám je jak oozdobu V5 5500 AGP a už mám víc karet jak bracketů
..dopre hosi,dorazila mi prva vyplata,takze nastal cas kupit si par peknych veci.takze kto chce brackety a klicenky,nech napise kolko z coho,nech to mam v kope co najskor a nech to mozem cele u garyho objednat.
samozrejme ze komplet bez provize.tak stastne a vesele
ps47 píše:..dopre hosi,dorazila mi prva vyplata,takze nastal cas kupit si par peknych veci.takze kto chce brackety a klicenky,nech napise kolko z coho,nech to mam v kope co najskor a nech to mozem cele u garyho objednat.
samozrejme ze komplet bez provize.tak stastne a vesele