A zase ta redukce...
A zase ta redukce...
Tak Vas tu vitam, hypoteticti zajemci. Protoze se zacinaly mnozit dotazy od Vas ke me "Tak kolik teda bude ten kram stat?" a od mne k Vam "Kdo vsechno ji chcete a jak moc kvalitne provedenou?", schazime se tady, abychom si to ujasnili. Nejprve trochu PR kecu. AGP2PCI je vsem notoricky znama zalezitost, ktera s trochou hrani umozni plugnout Vase oblibene AGP2.0 3.3V karty do PCI slotu. Projekt za necele 4.000.000Y realizovala japonska spolecnost Kurouto Shikou (pro ty slabsi v japonstine pripominam, ze to znamena 'orientovano na profesionaly') a dodavala ho na japonsky trh pred nekolika lety. Jeden moc sikovny clovek jmenem Vykupitel obratil pul Asie a dokazal jednu ziskat do Cech, nacez byl natolik ochotny, ze ji prislibil ukazat (samozrejme pres silne sklo a pod dohledem namirene 9mm pistole). I to by mi vsak melo stacit k tomu, abych ji MOZNA dokazal okopirovat a dodat Vam, chtivym. A ted, co NEchci: Nechci zadnou zalohu ani penize predem, dokonce ani zadnou zavaznou obednavku. A co chci: Znat pocet zajemcu, cim jich bude vice, tim muze byt karta levnejsi a pritom kvalitneji zpracovana. Vedet, kolik jste ochotni za ni dat, coz primo souvisi s predchozim bodem. A v neposledni rade to, aby me nikdo nenapadal nebo neobvinoval v pripade mozneho, ale nepravdepodobneho neuspechu. Dokud nebudu mit funkcni kopii, neni zadna jistota. Dekuji za pozornost, pole je Vase..
edit> Tak po roce a neco se zda, ze na konci tunelu je preci jen svetlo (jen aby to nebyl vlak). Rad bych posbiral seznam lidi, kteri maji zajem o redukci (dnes uz ma jmeno AGP.5), protoze od toho se bude odvijet vysledna cena. Mimojine i proto, ze nevim, koho z lidi, kteri se uz ozvali, prestalo cekani bavit a vzdali to. Odhad zni na necele 2.000,-. Zatim se prihlasili:
Oblak
Katoo
no-X
-HoNY-
Kolacek
osckhar
SFFT
shimmy
Jakekoli dotazy samozrejme sem, kdo ma zajem, muze mrknout i na http://www.agp5.com.
edit> Tak po roce a neco se zda, ze na konci tunelu je preci jen svetlo (jen aby to nebyl vlak). Rad bych posbiral seznam lidi, kteri maji zajem o redukci (dnes uz ma jmeno AGP.5), protoze od toho se bude odvijet vysledna cena. Mimojine i proto, ze nevim, koho z lidi, kteri se uz ozvali, prestalo cekani bavit a vzdali to. Odhad zni na necele 2.000,-. Zatim se prihlasili:
Oblak
Katoo
no-X
-HoNY-
Kolacek
osckhar
SFFT
shimmy
Jakekoli dotazy samozrejme sem, kdo ma zajem, muze mrknout i na http://www.agp5.com.
Naposledy upravil(a) Ren dne úte dub 04, 2006 8:36 pm, celkem upraveno 8 x.
Hmmm, 5 zejemcu, bidny zajem..
2Oblak> Tahle otazka prijit musela.. Buh vi, delam skoro nonstop desnou spoustu veci, takze redukci zbyva umerna cast..Ted dokoncuju navrh PCB, pak vyrobit prototyp a pak to muzeme rozjet..Prekazka, kterou mame zrovna ted, je hodnota C, delame na tom..Navic mel Vykupitel genialni navrh, ktery kdyz klapne (mozna), usetri dost desek a grafik.. Casovy horizont se da urcit v tydnech.
2Oblak> Tahle otazka prijit musela.. Buh vi, delam skoro nonstop desnou spoustu veci, takze redukci zbyva umerna cast..Ted dokoncuju navrh PCB, pak vyrobit prototyp a pak to muzeme rozjet..Prekazka, kterou mame zrovna ted, je hodnota C, delame na tom..Navic mel Vykupitel genialni navrh, ktery kdyz klapne (mozna), usetri dost desek a grafik.. Casovy horizont se da urcit v tydnech.
..
Asi tak - možná by nebylo od věci to nějak prubnout a udělat pro nás pár kousků....a pokud by jsi to chtěl rozjet ve větším hodit info na OC forum nebo PCtuning forum...... co se tyče mne vubec na to nespěchám, popravdě budu rád když to bude už jsem se v životě načekal na hodně věcí
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
V zadnem pripade neuvazuju o masove vyrobe, nemam v umyslu zahravat si s japonskym pravnim systemem. Mozna to dopadne tak, ze se touto kartou jenom inspiruju, a navrhnu vlastni reseni. Pak mozna, mozna....Ale zajem by stejne nebyl dostatecny, a starosti spojene s komercializaci by za tech par desitek tisic nestaly..
A na tech nekolika kusech tady pro vas rozhodne vydelavat nehodlam.
A na tech nekolika kusech tady pro vas rozhodne vydelavat nehodlam.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys na tom chtěl vydělat, tak stačí kontaktovat pár sběratelů ze zahraničí a myslim, že zájem by byl doatatečný i přes nepřiměřenou cenu
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
http://www.volny.cz/vykupitel/Pictures/ ... 030042.jpgWirruss píše:Hmm taky bych měl zájem nemáte nějakej link nebo foto jak to asi vypadá
A na prodej to už je? Popř. zveřejní se tu ten tišťáček?ghost píše:http://www.volny.cz/vykupitel/Pictures/ ... 030042.jpgWirruss píše:Hmm taky bych měl zájem nemáte nějakej link nebo foto jak to asi vypadá
Zatím pohužel nic
Ahoja, dost dlouho jsem se neozval, nemel jsem ted na 3DFx vubec cas snad krome shaneni novych kusu. Co se redukce tyce, bohuzel nejsou moznosti, zatim to stoji na nedokoncenem PCB, Vykupiteli se ji nechce dat z ruky (za coz se nikdo nemuze zlobit, ta jeho je snad konec koncu jedina v Evrope). Kazdopadne i to se da vyresit, zatim sem se poohlizel po lepsim softu, Eagle je silne nevyhovujici. Cena soucastek je par stovek, cenu urcuje kvalita PCB. Zjistil jsem, ze okolo 2k (komplet za celou redukci) se da vyrobit PCB zlaceny, s prokovy a v plne palbe.