dneska sem totiz narazil na to ze se mi v zavrene case asi prehriva v2 sli... proste sem pustil utbench a v poho a pak sem si vsiml v menu takovych svislych teckovanych car a kdyz sem to pustil znova (utbench) tak se mi vlevo dole objevovaly (blikaly) takove zlute teckovane obdelnicky... proste asi artefakty... snad sem to dobre popsal ale asi mi potvrdite ze sou to artefakty... a na vrchol vseho kdyz sem po jednom prehranem demu zadal quit do konzole tak se resnul komp

divny je ze hned po tom co se mi to objevilo v ut (zkousel sem to nekolikrat) sem pustil halfa a tam nic! ja vim ze ten half to zatizi min ale stejne by to tam melo byt protoze za tak kratkou dobu se ta karta tolik neochladi...
jinak pokud v2 nepouzivam tak ma asi 40-42 stupnu a pri zatezi kousek pod 60 (asi 56-58 ted uz presne nevim)... +/- stupinek... nevim jak moc je to dobry/spatny
vim ze v2 se muzou v novejch sestavach vice zahrivat ale doufal sem ze budu mit stesti... tak mam asi smulu no

a to hlavni nakonec: pokud chladite tak cim? prirozene me napadlo ze na to naplacam nake pasivy ale nemuzu najit nic vhodneho takze kazda rada dobra!
no snad sem rek vse co sem mel na srdci a sorry za mensi roman