Potreboval by som roztiahnut a vycentrovat obraz na monitore (nie TV) cez ovladace.
Na matroxách je na to funkcia a myslim, ze aj na nVidiach.
Skuste poradit nejaku utilitu, pripadne verziu ovladacov.
Momentalne mam AmigaSport, ale tomu sa o takej podstatnej funkcii ani nesniva
Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500
Moderátor: ps47
Re: Kalibracia obrazu deskopu na V3 3500
máš biedny monitor keď to chceš nastaviť cez soft? ono ovládače na 3dfx sú už dosť staré a prekopať ich neni žiadna sranda, takže sa semtam opraví nejaký bug aby to šlapalo... nechci od "tretích strán" aby robili zázraky
skús powerstrip
skús powerstrip
Ano je to biedny monitor, ale lepsi som zatial nevidel( z novych)ghost píše:máš biedny monitor keď to chceš nastaviť cez soft? ono ovládače na 3dfx sú už dosť staré a prekopať ich neni žiadna sranda, takže sa semtam opraví nejaký bug aby to šlapalo... nechci od "tretích strán" aby robili zázraky
skús powerstrip
Chcel som len vediet ci sa niekto s touto funkciou nestretol, doteraz som bezal na matroxe, kde su taketo nastavenia standartom a keby ma okolnosti k tomu nenutili nemenil bych ju.
nesrandujT182 píše:Ano je to biedny monitor, ale lepsi som zatial nevidel( z novych)
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaluj si powerstrip....btw mam taky stare SGI ale OEM HitachiT182 píše:Je to smutné ale je to tak, hoci je to starucické SGI (OEM Sony 20D11)
Bo zatial co som videl, nový monitor = hnoj
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD