Zaplacene switche mi nikdy nedorazily, vem je cert. Nemam vubec cas, to je ten hlavni problem, nikdy bych necekal, ze krok z prototypu na maloseriovou vyrobu muze byt takovy problem..Zatim jsem aspon sehnal nejaky stary Soltek s KT333, ktery signaluje PCI ve 3.3V a pritom ma AGP1x-4x. (Nekde tu mam i KT3Ultra2, ale nechtel jsem ji vyndavat z pouzivaneho PC). Tenhle vikend jsem prchnul z rozpracovanych projektu, prisel se po dlouhe dobe podivat sem na vas a hlavne, hlavne, vyresil jsem problem, ktery me dlouho trapil a ktery jsem nechtel virit, dokud se ho nezbavim (nastesti to slo rychleji a snaze, nez jsem cekal). Uz je po nem, takze ven s tim. Do ted nebylo mozne pouzivat AGP v redukci se skutecnou AGP kartou najednou, a to uz je diky bohu za nami. Kdo ma jeste v pameti, jakym zpusobem je AGP pripojen na sbernici, bude vedet, ze tenhle problem uzce souvisi s V56k chip select problemem, ackoli V56k nemaje, tusim, ze jsou na ni vsechny ctyri chipy priojeny pres interni PCI sbernici, realizovanou HiNT nebo Intel mustkem, ze? Neznamena to, ze je vyresen i tenhle problem, ale na druhou stranu, az prijde na lamani chleba, kus je odbouran.
Ren píše:Do ted nebylo mozne pouzivat AGP v redukci se skutecnou AGP kartou najednou, a to uz je diky bohu za nami.
Jak jsi to vyresil?
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Tak switche visej u me,potazmo jsou penize za ne poslany do USA,ale nejak z nedostatku casu jeste nedorazili.Samo ze casto urguju,takze dam vedet co je s nima......mrzi me to,ale nic moc s tim neudelam....