Zdravím, nevím kam s tímto dotazem, asi se týká i ovladačů, vyzkoušel jsem už všechny ovladače z FAQ Voodoo2 a blbne mi to. Asi se mi to hádá s tou Rivou. NFS2SE mi jede jako by tam Voodoo2 ani nebyla, když se mi to podařilo rozjet na 3dfx hrál jsem, ale při ukončení restart pc, podobné jako při Hexen2. Neví někdo jaké ovladače použít, aby mi chodilo D3D,openGl atd. bohužel se v těch všech zkratkách nevyznám, tak se předem omlouvám za nějaké blbosti. Možná bude lepší dat 500 za nějakou GeForce4Mx a nainstalovat ForceWare a je klid, bohužel se mi to moc nechce, když tohle všechno mám v šuplíku.
Jinak jsem nainstaloval už i VoodooMage2 a vše je v pr., protože registr jsem samozřejmě nezálohoval a nevím, jak to vyčistit. Reinstal Win, nééé prosím
Nevím jak dál Voodoo2+RivaTNT M64+Win2000
Nevím jak dál Voodoo2+RivaTNT M64+Win2000
Naposledy upravil(a) Adam dne sob říj 29, 2005 9:24 am, celkem upraveno 1 x.
Sempro64 2,8+/Gigabyte K8Ns-nForce3/1024MB CL2,5/Leadtek Winfast6600GT 500/900@575/1150/200GB SATA Maxtor/SB Audigy2ZS/repro Creative Inspire 7500/WinXP prof.SP4
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mno.takze najprv sa pokus odstranit vsetky stare ovladace (voodoomage2 by mal mat uninstaler),a potom (kedze mas win2000) skus posledny oficialny ovladac od 3dfx (3dfx Voodoo2 V1.02.00 pre win2000)
potom skus rozbehnut nieco co pouziva glide2x,napr unreal tournament demo..
a tiez by nebolo zle mat blizsie informacie o pc na ktorom to chces rozbehnut,CPU,chipset,to SLI je matched alebo mismatched atd..
@no-X:
davam dole linky na voodoomage2 a whitetigers.myslim si totiz ze bezny uzivatel si s tym moze urobit viac skody ako uzitku,linkovat budeme na poziadanie s velkym varovanim..
edit: presunute..
potom skus rozbehnut nieco co pouziva glide2x,napr unreal tournament demo..
a tiez by nebolo zle mat blizsie informacie o pc na ktorom to chces rozbehnut,CPU,chipset,to SLI je matched alebo mismatched atd..
@no-X:
davam dole linky na voodoomage2 a whitetigers.myslim si totiz ze bezny uzivatel si s tym moze urobit viac skody ako uzitku,linkovat budeme na poziadanie s velkym varovanim..
edit: presunute..
Díky za pomoc, zase jsem u toho seděl od rána, naštval jsem se přeinstaloval win+formát a dal Detonátor 44.03 na TNT M64 a na 3dFx od Kool.... i betaverzi pro Win2000,v pohodě jelo hraju NFS2Se chci skončit a restart. Vypnul jsem ho vytáhl kartu a je klid, teď pc prodám(skládal jsem ho pro jednoho staršího chlápka,chtěl jsem aby měl co nejlepší požitek ze hry(jinak Duron800,256MB PC133, 8GB HDD)), Voodoo2 taky a je to no proble. S mým novým se netrápím a chlápek si zahraje holt na horší detaily, i tak moc díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemám na to se s tím dál párat:oops:
Sempro64 2,8+/Gigabyte K8Ns-nForce3/1024MB CL2,5/Leadtek Winfast6600GT 500/900@575/1150/200GB SATA Maxtor/SB Audigy2ZS/repro Creative Inspire 7500/WinXP prof.SP4