uz sa tesim..hitman blood money
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uz sa tesim..hitman blood money
..ako zasa raz voodoo5 natiahnem kosti .je to mozno trocha OT,ale hitman je hitman
Naposledy upravil(a) ps47 dne pát bře 03, 2006 10:30 am, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..zavisi od toho ako to chces hrat-postrielat vsetku havet je tiez moznost,ale ja mam ovela radsej plizenie sa popri stenach,potom zadratovat cielovu obet,a nenapadne sa vytratit.par tipov-nehraj na najtazsej obtiaznosti,lebo nebudes moct vobec pouzivat save.potom je to uz len o plizeni,pozorovani,presnych vystreloch,sypani jedu do vina,operaci srdcoveho bypassu pomocou armadneho noza,vylepseni vykonu auta pomocou vybusniny..a restartovani mise
este jeden tip na zaver: ked si preobleceny (napr za vojaka) a bezis,alebo ked si dlhsiu dobu pri dalsom vojakovi,moze ta (na rozdiel od jednotky) spoznat a spustit poplach.chvilu mi trvalo kym som si na to zvykol..
edit: este ma napadla jedna vec: chloroform.pouziva sa tak ze si ho pripravis do ruky,chnapnes niekoho a potom drzis lave tlacitko mysi a obet bude dostavat coraz vecsiu davku.cim viac mu das,tym dlhsie bude spinkat.maximum je ale 5 lahvicek..
este jeden tip na zaver: ked si preobleceny (napr za vojaka) a bezis,alebo ked si dlhsiu dobu pri dalsom vojakovi,moze ta (na rozdiel od jednotky) spoznat a spustit poplach.chvilu mi trvalo kym som si na to zvykol..
edit: este ma napadla jedna vec: chloroform.pouziva sa tak ze si ho pripravis do ruky,chnapnes niekoho a potom drzis lave tlacitko mysi a obet bude dostavat coraz vecsiu davku.cim viac mu das,tym dlhsie bude spinkat.maximum je ale 5 lahvicek..
jj, tohle vsechno vim, ale..Na jednicce jsem si hodne ulit, tak jsem se tesil na dvojku a pak jsem byl desne zklaman..Bojoval jsem opakovane hned s prvni misi, slysel jsem, ze pokud ji udelam tise, dostanu snad dva colty s tlumici, nebo tak neco. Uz se moc nepamatuji, je to pres rok.. Z nejakeho duvodu ale vsichni vyhlasi poplach okamzite, jak me uvidi, i kdyz JDU a jsem prevleceny. Samozrejme chapu, ze holohlavy chlapek s carovym kodem na tyle je podezrela osubka, ale oni by to preci meli zkousnout, ne? Nekolikrat jsem ji dohral vystrilenim vsech, ale to me nebavilo a silent se nedaril, tak jsem to tehdy vzdal..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ked som si prvy krat pustil hitmana2,tiez som mal OBROVSKE problemy dohrat prvu misiu (a o svojom hodnoteni radsej pomlcim-mass murderer alebo take nieco ).musis sa do toho proste dostat..ak si hral thiefa,tak vies ako by si to mal hrat .v prvej misi musis trpezlivo trenovat a zistovat ako to chodi..inak ak to spravis na silent assasina,dostanes dual silverballers s tlmicmi,so je celkom zranica .na to aby si dostal silent assasina,smies zabit len jedneho nepriatela (ciel sa nerata) a mozes pouzit max 1 naboj.na prvy krat by som ale neskusal viac ako prejst to bez toho aby si vsekych musel postrielat.hitman2 je niekedy viac o umeni ako o hrani (ja viem napr tu prvu misiu spravit za cca 5-10 min na silent assasina s jednym save)..ale ked to raz dostanes do krvi,tak to bude stat za to.hitmana2 som zboznoval..mimochodom,kde je to instalacne cd?
co sa tyka prezliekania,niektori nepriatelia su podozrievavejsi,ini zas menej.napr parchanti pred vilou idu kazdeho skontrolovat,a ked sa k tebe priblizi je to v haji.v tomto pripade preoblecenie zabera len z dialky..JE to tazka hra
co sa tyka prezliekania,niektori nepriatelia su podozrievavejsi,ini zas menej.napr parchanti pred vilou idu kazdeho skontrolovat,a ked sa k tebe priblizi je to v haji.v tomto pripade preoblecenie zabera len z dialky..JE to tazka hra
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..tak podla gamespotu bude hitman4 vonku 1.1.2006 .myslim ze zaciatom roka budem chory ,to preview vyzera dost dobre (aspon si opravim chut po nemastnej neslanej hitman trojke)..
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
jak to tu tak ctu to by mohlo byt neco pro me
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj,hitman je proste hitman,moja srdcova zalezitost (preto som tak stekal ked vdaka xboxu pokazili trojku).doteraz si pametam ako som skoro spadol zo stolicky ked ho v jednotke pobozkala ta slapka,tym xichtom co po tom hodil (mimochodom,pokial sa nepletiem tak hitman1 bol prva hra kde sa postavicky mohli skutocne xichtit) si ma ziskal na vecne casy
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..konecne som sa dostal k k tomu ze som si to aj slusne zahral,zatial je dojem jednoznacne pozitivny.na to ovladanie sa zvyknut da,co ale neznamena ze sa to nedalo spravit aj lepsie (hlavny pruser je v tom ze z nejakych zahadnych duvodu "use" existuje v dvoch verziach,"use-zober predmet" a "use-pouzi",blbost toho riesenia tkvie v tom ze pokial situacia vyzaduje interakciu s prostredim tak stale musite hadzat pohlad do laveho horneho rohu kde je popis tlacidiel aby ste vedeli ktory "use" je prave treba pouzit.predchadzajuce diely mali iba jeden use,ak tam bolo viac moznosti tak sa medzi nimi scrolovalo kolieskom,co po miernom zacviku zvlada aj retardovany pavian za par stotin sekundy.prave ma napadlo preco to v H4 spravili tak cudne-holt xbox asi kolecko nema,ze jo )..
pridali par zaujimavych vychytavok,napr boj bez zbrane (ked pokaslete "sneakovanie" a prislusny strazca vas uvidi,staci po nom vystartovat a niekolkymi ranami ho poslat do rise snov),a "evil" moznost zobratia rukojemnika a jeho nasledne vyuzitie ako zivy stit.niekolko situacii mi pripomenulo splinter cell-chlapek stoji pri zabradli,staci donho trocha drgnut,a zalieta si aj bez kridel,tiez ma uprimne pobavila situacia ked som musel zhora cez otvor na strope strunou zaskrtit chlapka ktory bol podo mnou vo vytahu-nabehla mala animacka ako sa mu pekne trepu nohy a mal to za sebou.zivot neni hezky..taktiez konecne vyslysali prosby skalnych fanusikov prveho dielu a spravili hru krvavejsou (zabit niekoho nozom zozadu je pekny svincik,krv strieka a tak,tato hra asi "teen" rating nedostane)..
pred zaciatkom kazdej misie si za poctivo zarobene peniazky mozete poupgradovat zbrane (tlmice,upravene pazby,specialna municia atd),pripadne kupit nejake tie extra informacie (nieco ako "tips" v thiefovi).itchy-trigger mass-murdererov upozornujem ze rachanie sa v potokoch krvi sa prilis nevyplaca,v dalsich misiach budete popularnejsi nez britney spears a pojde po vas vsetko co udrzi zbran..
inak je to klasika hitman se vsim vsudy,so vsetkymi starymi trikmi a s kopou novych..niektore veci mi pripomenuli jednotku (krvickaa ),niektore dvojku (kvapalina v poharoch ktora nepodlieha gravitacii ,a celkovy "feel" grafiky),a to je len dobre
keby som sa mal na nieco stazovat,je to uz spomenute ovladanie,par HW bugov (patch odstrani ),a trochu cudny system saveovania (ulozit poziciu "natvrdo" vam hra dovoli len medzi misiami,vsetky ulozene pozicie ktore vytvorite v hre sa po exitnuti hry stratia,tj v ramci misie mozete ukladat/nahravat kolko len chcete,ale pokial hru exitnete pred koncom misie tak je vsetko v tahu a musite zacat hrat misiu znova.podivne )..
inak pohoda (Redemption at Gontranno,anyone?)
pridali par zaujimavych vychytavok,napr boj bez zbrane (ked pokaslete "sneakovanie" a prislusny strazca vas uvidi,staci po nom vystartovat a niekolkymi ranami ho poslat do rise snov),a "evil" moznost zobratia rukojemnika a jeho nasledne vyuzitie ako zivy stit.niekolko situacii mi pripomenulo splinter cell-chlapek stoji pri zabradli,staci donho trocha drgnut,a zalieta si aj bez kridel,tiez ma uprimne pobavila situacia ked som musel zhora cez otvor na strope strunou zaskrtit chlapka ktory bol podo mnou vo vytahu-nabehla mala animacka ako sa mu pekne trepu nohy a mal to za sebou.zivot neni hezky..taktiez konecne vyslysali prosby skalnych fanusikov prveho dielu a spravili hru krvavejsou (zabit niekoho nozom zozadu je pekny svincik,krv strieka a tak,tato hra asi "teen" rating nedostane)..
pred zaciatkom kazdej misie si za poctivo zarobene peniazky mozete poupgradovat zbrane (tlmice,upravene pazby,specialna municia atd),pripadne kupit nejake tie extra informacie (nieco ako "tips" v thiefovi).itchy-trigger mass-murdererov upozornujem ze rachanie sa v potokoch krvi sa prilis nevyplaca,v dalsich misiach budete popularnejsi nez britney spears a pojde po vas vsetko co udrzi zbran..
inak je to klasika hitman se vsim vsudy,so vsetkymi starymi trikmi a s kopou novych..niektore veci mi pripomenuli jednotku (krvickaa ),niektore dvojku (kvapalina v poharoch ktora nepodlieha gravitacii ,a celkovy "feel" grafiky),a to je len dobre
keby som sa mal na nieco stazovat,je to uz spomenute ovladanie,par HW bugov (patch odstrani ),a trochu cudny system saveovania (ulozit poziciu "natvrdo" vam hra dovoli len medzi misiami,vsetky ulozene pozicie ktore vytvorite v hre sa po exitnuti hry stratia,tj v ramci misie mozete ukladat/nahravat kolko len chcete,ale pokial hru exitnete pred koncom misie tak je vsetko v tahu a musite zacat hrat misiu znova.podivne )..
inak pohoda (Redemption at Gontranno,anyone?)