V2 SLI
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
ze by spatny sli kabel?
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aj to je mozne.ak je bastleny,odporucil by som skontrolovat prechodnost pinov.schemu najdes vo v2 FAQ..
dalsia moznost-je dost dobre mozne ze si prave zistil preco vsetci zhanaju matched SLI
skus si pridat do registra ten string na aktivaciu mismatched podpory (tiez vo v2 FAQ)..
edit: aby si sa nemusel namahat..stiahni,rozbal a spusti
dalsia moznost-je dost dobre mozne ze si prave zistil preco vsetci zhanaju matched SLI
skus si pridat do registra ten string na aktivaciu mismatched podpory (tiez vo v2 FAQ)..
edit: aby si sa nemusel namahat..stiahni,rozbal a spusti
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pochybujem.keby to bolo ono,BOSSik by uz nadaval ze 1024*768 mu ide len na 60Hz
v kazdom pripade by nebolo zle keby nam poskytol screenshot jeho glide nastaveni v registroch,presne takyto
..inak trocha som prekopal v2 FAQ
v kazdom pripade by nebolo zle keby nam poskytol screenshot jeho glide nastaveni v registroch,presne takyto
..inak trocha som prekopal v2 FAQ
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ps47: Všimni si, že píše, že mu to dělá v UT v 1024*768 Tzn. v 800*600 ne. A mají to být červený tečky - to taky sedí. Podle mě jede na 24bit outputu.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..takze ti to bezi na 60Hz? sranda,keby mne v2 SLI bezalo len na 60Hz,tak je to prva vec na ktoru sa stazujem.dobre,takze najlepsie by bolo keby si najprv postol screenshot tvojich nastaveni v registri (takyto),ale ak dychtis po rieseni tak je nasledovne:
-prehod si voodoo dvojky do povodneho poradia (to v ktorom slusne fungovaly)
-vlez si do registru a najdi si nastavenia pre glide
-vymaz cely obsah priecinka glide (okrem kluca default)
-stiahni si quick setup regfix,rozbal,spusti,pridaj informaciu do registrov,a je to (pozor ak mas nejaky strasne suntovy monitor kt nezvlada 1024*768 pri 85Hz,tak ten fix nepouzi,lebo ten nastavi vsetky refreshe na 85Hz a to by suntovy monitor nemusel prezit)..su to moje 100% overene nastavenia ktore z v2 SLI vymacknu max kvalitu a vykon
-prehod si voodoo dvojky do povodneho poradia (to v ktorom slusne fungovaly)
-vlez si do registru a najdi si nastavenia pre glide
-vymaz cely obsah priecinka glide (okrem kluca default)
-stiahni si quick setup regfix,rozbal,spusti,pridaj informaciu do registrov,a je to (pozor ak mas nejaky strasne suntovy monitor kt nezvlada 1024*768 pri 85Hz,tak ten fix nepouzi,lebo ten nastavi vsetky refreshe na 85Hz a to by suntovy monitor nemusel prezit)..su to moje 100% overene nastavenia ktore z v2 SLI vymacknu max kvalitu a vykon