Rage IIc: da sa z toho vymacknout nejake 3D?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rage IIc: da sa z toho vymacknout nejake 3D?
..mam tu jeden starsi kompik na prerobenie (v style tu mas kopu srotu,urob z toho funkcny stroj na internet a office,mozno dostanes 100 korun.milujem fusky pre pribuznych a znamych ),momentalne je tam Rage IIc 4MB agp (je to celer300,s velocity200 quake1 bezal ako po masle )..da sa z toho vymacknut nejake 3d? napr spominany quake1..?
- Opty
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
taky mam v jednom kompu rage iic ale do pci
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ps47: zrovna Rage II nemám, ale nic moc od toho nečekej. Je to spíš jedna z prvních karet, na který se dalo solidně přehrávat video... QI by na tom snad šel, ale max. tak 400*300.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..ale akcelerovany? to som tym myslel-umi ta karta opengl/D3D (aspo nejaky zakladny)?
..zakladna doska je nejaka QDI (mozem upresnit ak bude treba),je uz ATX (sranda ale je ze sa chova ako AT,ziaden soft power down,zostane to na screene "teraz mozete pocitac vypnut" a aby sa vypol musim mu prerusit privod stavy ).inak nejake pretaktovanie alebo 3dfx karta by bolo ako hadzat perly sviniam (s prominutim).ale bolo pekne po dlhsej dobe vidiet ako kompik obzivl po pridani 3dfx karty (tej velo200,aj ked len na chvilu).vitajte v svete 3D
..zakladna doska je nejaka QDI (mozem upresnit ak bude treba),je uz ATX (sranda ale je ze sa chova ako AT,ziaden soft power down,zostane to na screene "teraz mozete pocitac vypnut" a aby sa vypol musim mu prerusit privod stavy ).inak nejake pretaktovanie alebo 3dfx karta by bolo ako hadzat perly sviniam (s prominutim).ale bolo pekne po dlhsej dobe vidiet ako kompik obzivl po pridani 3dfx karty (tej velo200,aj ked len na chvilu).vitajte v svete 3D
něco ti říká dobře, ale ja mám skúsenosť s QuakeII, žiadna sláva 800x600, minimálne detaily, ale prešiel som ho až do konca
http://www.rainbow-software.org/images/ ... geiic_.jpg
to bola karta , ale to sa už len spomienky, mpeg bol pre ňu no problem
http://www.rainbow-software.org/images/ ... geiic_.jpg
to bola karta , ale to sa už len spomienky, mpeg bol pre ňu no problem
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..vies mi poradit nejaky ovladac? ja tam mam posledny win98 driver z www.ati.com ,ale netvari sa ze by podporoval opengl (D3D neviem,nenapada ma totiz ziadna D3D hra kt by sa na tom dala rozbehnut,v dxdiag ale ma d3d acceleration enabled)..
Naposledy upravil(a) ps47 dne pát zář 16, 2005 2:50 pm, celkem upraveno 2 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
quake1 nie.ten len hrabne po opengl ovladaci,ak ho najde tak ide,ak ho nenajde tak to bezi emulovane (cize je to akcelerovane,ale rychlost je tak sa 0.1-0.2FPS)..
bios som pozeral,nic soudnyho som tam nevidel.ono to cele funguje trocha podivne,akonahle dodam stavu (pripojim do elektriny),komp sa zapne bez toho ze by som ho zapol tlacidlom vpredu.proste chova sa ako AT so zapnutym spinacom..manual na dosku je tu,keby sa niekomu na to chcelo pozriet,v power management/acpi problematike sa prilis nevyznam..
bios som pozeral,nic soudnyho som tam nevidel.ono to cele funguje trocha podivne,akonahle dodam stavu (pripojim do elektriny),komp sa zapne bez toho ze by som ho zapol tlacidlom vpredu.proste chova sa ako AT so zapnutym spinacom..manual na dosku je tu,keby sa niekomu na to chcelo pozriet,v power management/acpi problematike sa prilis nevyznam..