B@RTova 6800 ULTRA !!!
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2466
testy Grafik na Battlefildovy 2 (ta 7800 je slibná)
testy Grafik na Battlefildovy 2 (ta 7800 je slibná)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
B@RT potřebuje grafickou kartu, která má spotřebu rychlovarný konvice, zvuk cirkulárky, výhřevnost teplometu a výkon běžný malý tichý grafiky, jakou nabízí ATi.ghost píše:chcípaky? coooooo???
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
hele to je ten věčný boj prostě nVidiu jsem měl vždy (jednou Ati) a pak 3Dfx a vždy jsem byl spokojen, vše mi makalo bezproblémové ovladače. měl jsem GF2, GF 4 4600TI, FX 5900Ultra a teď bude 6800 Ultra a prostě si nestěžuji, ono ta ati už teď taky začíná více topit a mě je jedno jestli má grafika 60, nebo 80 stupňů mě jde o to aby ve hrách jela na max detaily s 1280*1024 a vše šlapalo. Jinak ten chladič je dost tichý a má ještě vlastní regulaci jak HW tak softwerovou.
ps47:
B@rt: buzik niesom takže na tie baby nebudeš sám , mäso jem tiež lebo obsahuje dôležité látky ako živočíšne bielkoviny, železo..., ktoré sú v rastlinnej potrave veľmi málo obsiahnuté alebo tam niesú vôbec (ale zase všetko z mierou) a či Intel alebo AMD alebo nV alebo ATi alebo VIA alebo XGI alebo... proste kúpim si čo je -> momentálne <- pre mňa najlepšie
každý výrobca má za svoju éru vydarené aj menej vydarené aj nevydarené série... Intel (P55C, Mendocino, Tualatin, Northwood, Pentium-M) aj nVidia tiež (nV5, nV15, nV25, G70), ale momentálne je Athlon64 velice dobrý procík a u grafík uvidíme (7800GTX je veľmi dobrá karta, ale X800Pro by som tiež ešte nehádzal do starého železa )
B@rt: buzik niesom takže na tie baby nebudeš sám , mäso jem tiež lebo obsahuje dôležité látky ako živočíšne bielkoviny, železo..., ktoré sú v rastlinnej potrave veľmi málo obsiahnuté alebo tam niesú vôbec (ale zase všetko z mierou) a či Intel alebo AMD alebo nV alebo ATi alebo VIA alebo XGI alebo... proste kúpim si čo je -> momentálne <- pre mňa najlepšie
každý výrobca má za svoju éru vydarené aj menej vydarené aj nevydarené série... Intel (P55C, Mendocino, Tualatin, Northwood, Pentium-M) aj nVidia tiež (nV5, nV15, nV25, G70), ale momentálne je Athlon64 velice dobrý procík a u grafík uvidíme (7800GTX je veľmi dobrá karta, ale X800Pro by som tiež ešte nehádzal do starého železa )
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
tak ati 850 vs 6800Ultra na spotřebu žádný zázrak
http://www.svethardware.cz/art_doc-CC03 ... 4E77B.html
ghost: to víš o bab neni nikdy dost
http://www.svethardware.cz/art_doc-CC03 ... 4E77B.html
ghost: to víš o bab neni nikdy dost
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
X850 je taky rychlejší. Srovnej si X800XT s 6800U, který byly výkonnostně srovnatelný a uvidíš rozdíl
X800XT bohužel není, je jen XT-PE, ale to se ti zdá jako nedostčující rozdíl?
A tohle je zřejmě nejzajímavější graf ohledně spotřeby hi-end grafických karet, který se dá najít:
X800XT bohužel není, je jen XT-PE, ale to se ti zdá jako nedostčující rozdíl?
A tohle je zřejmě nejzajímavější graf ohledně spotřeby hi-end grafických karet, který se dá najít:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz