Nová generace ATi R5xx...
no-X píše:Je mazana jako liska - She is lubricated like a fox
Vrhl na ni dlouhy pohled - He vomited a long postcard on her
Tve oci zari - Your eyes are September
Sedela na mezi - She was sitting on between
Necitim se dnes ve sve kuzi - I am not smelling myself in my leather today
Prestan mi plist hlavu! - Stop knitting my head!
Veskery vodik se asimiloval v roztoku - All the hydrogen probably made love in the solution
Mistr sveta v tancich na lede - World champion in tanks on ice
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj... ale budou to SM2.0 grafiky. SM3.0 S3 přeskočí, protože ho pvoažuje za zbytečnost a půjde až do SM4.0 (pro příští rok)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
That's fake, and a very poorly done one at that. It literally looks like someone drew the "black" with a distorted Photoshop layer (never even bothered to use a shape layer which would have gotten rid of the ugly jaggies distorting a regular layer shows), then pasted the ATI logo and text on it (looks like they actually tried to find a decent replica of the etched font but failed there too). Finally they tried to adjust the perspective properly but failed miserably. Really badly done.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
prý taky ne... čísla na čipu by odpovídaly nějaký starší revizi, ale člověk, kterej viděl první revizi na vlastní oči říkal, že vypadala dost jinak balení čipu prý bylo velmi rozměrné
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistý je, že jeden z těch dvou obrázků JE fake, protože si neodpovídaj... (použitý font, rozložení švábíků...). Je možný, že na tom rpvním obrázku (s mincí hong-kong) je skutečný čip, ale die je překreslená.
Teď budu chvilku upřímnej - už mě to se*e, napíšou tohle:
... Radeon X1800?
... jen 10 čipů s 32pp?? když údajně jede výroba ve velkým? to mi nějak nesedí
...proč by se měly 1,26ns GDDR3 taktovat jen na 1400MHz? Od toho jsou levnější 1,4ns
... proč se zas mluví o tom, že by R520 měl mít 32 pipelines, když jich podle nedávných zpráv neměl mít fyzicky víc než 16...
Teď budu chvilku upřímnej - už mě to se*e, napíšou tohle:
a nikdo se proti tomu jednoznačně neohradí.... Už by mě asi nepřekvapilo nic, ale tohle je celý nějaký divnýOur friends at HKEPC has gotten themselves a R520 card and it will probably be officially known as Radeon X1800 when launch in early October. Interestingly, there are 16, 24 and 32 pipes versions but there are only 10 pieces of the 32 pipes versions exist currently. The core clock of the card is 650Mhz+ and memory at 1400Mhz. The R520 card uses 1.26ns GDDR3 memories. The 32 pipes R520 performance will exceed the GeForce 7800GTX.
... Radeon X1800?
... jen 10 čipů s 32pp?? když údajně jede výroba ve velkým? to mi nějak nesedí
...proč by se měly 1,26ns GDDR3 taktovat jen na 1400MHz? Od toho jsou levnější 1,4ns
... proč se zas mluví o tom, že by R520 měl mít 32 pipelines, když jich podle nedávných zpráv neměl mít fyzicky víc než 16...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
skoro by se dalo říct, že je to skutečně fotka s kartou s R520 (pozice paměti odpovídá skutečnosti) a je zřejmě překreslený pouze povrch čipu... otázka je proč.
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Docela přehnaný mi přijde score z 3DMark01. Tenhle Benchmark je dnes pouze o CPU, takže by mě zajímalo na jakym by daly 40 000. To na nějakym 5 Ghz ne?
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
lol... to není Photoshop
to už bych spíš věřil, že je to výsledek jiný karty, než R520... jistý je, že výsledek je skutečnýThe processor is the forthcoming EE from intel overclocked quite high (4.3ghz+), with 4 gig of DDR2 running at 800mhz and a video card from....