do ktereho slotu?
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
do ktereho slotu?
mam 2 v2 atrend a nejdou mi rozchodit v SLI (pokud je spojim kablem nenajede komp - ani se nerozsviti monitor), ale kazda zvlast jedou - ALE kazda zvlast jedou pouze ve spodnim slotu (a7v600), pokud je dam do predspodniho tak se nejak nevykresluje framebuffer (zkousel jsem obe v obou slotech!!!) takze by me zajimalo jestli neni nejake doporuceni do kterych slotu ty v2-ky davat? (uplne vrchni zabira silencer,pak prazdny (funkcni???), pak mam wifi sitovku, pak je jeden prazdny (funkcni???), dalsi je nefunkcni a spodni je funkcni - a kablik se mi zda ze nedosahne pres 1 pci slot navic), takze co s tim? mam to prehazovat v tech slotech dokud to nepojede?
dik za napady/rady
dik za napady/rady
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem rad ze dorazily OK, dik moc.ps47 píše:..ja by som skusil v2 SLI do slotu 2 a 3,a sietovku do toho posledneho funkcneho..dlhsi SLI kablik sa da spravit,ale nedoporucuje sa to.
mimochodom,som rad ze ti dorazili ok
takze ty sloty : mam 6pci slotu (a porad je to malo:-) ) :
1. - zabira silencer
2. - ok, ale jen pro sitovku, v2 je trosku moc dlouha a nevleze se tam kvuli silenceru
3. - OK
4. - nezobrazuje framebuffer
5. - nezobrazuje framebuffer
6. - OK
neslo by to treba s novejsim/jinym biosem? jak dlouhy ten kablik muze byt?
- Ssnake
- Kontaktovat uživatele:
bios na desce mam 1008, 1009 je myslim jen beta, ale zkusit to muzu
proste spustim hru, zmizne mys a slysim jen zvuky ktere tam jsou, monitor zustane tak jak byl a obraz ktery by mela v2 vysilat tam proste neni...vidim jen plochu zastavenou tesne predtim nez se spusti 3D aplikace
edit : tak nejnovsi bios na desce nepomohl...no nic jdu spat, zitra to hodim do druheho kompu jestli to pojede aspon tam
proste spustim hru, zmizne mys a slysim jen zvuky ktere tam jsou, monitor zustane tak jak byl a obraz ktery by mela v2 vysilat tam proste neni...vidim jen plochu zastavenou tesne predtim nez se spusti 3D aplikace
edit : tak nejnovsi bios na desce nepomohl...no nic jdu spat, zitra to hodim do druheho kompu jestli to pojede aspon tam
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
Tak takyto problem co popisujes som mal aj ja ale bolo to sposobene ovladacmi skus nejake ine ....Ssnake píše:bios na desce mam 1008, 1009 je myslim jen beta, ale zkusit to muzu
http://www.3dfxzone.it/dir/3dfx/voodoo2/index.htm
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..tak o tom silne pochybujem.zeby v tom istom pc bolo treba iny ovladac pre kazdy druhy pci slot? to nieje prilis logicke..zjavne je problem s niektorymi pci slotmi,to sa obcas stava,napr ja nemozem mat v celerone 600/voodoo3 3500tv v pci5 modem,pretoze akonahle sa pripojim,stuhne cely komp.v pci6 ide bez problemov..
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
hej stymi PCI slotmi to byva niekedy cudne aj v mojom compe ked dam do posledneho PCI TV kartu tak nejde TV ale ak ju dam do predposledneho tak ideale tento problem som mal aj ja este s dob ked som mal P2 400Mhz a s kamosom sme chceli spojit 2x Voodoo2 tak presne sa stalo co jemu hra sa spustila zvuky tiez ale obraz nebol tak som dal iny ovladac vtedy este z Level CD a bolo vsetko ok... tak ja len tak nech skusi aj takuto moznost za skusku clovek nikdy nic nedaps47 píše:..tak o tom silne pochybujem.zeby v tom istom pc bolo treba iny ovladac pre kazdy druhy pci slot? to nieje prilis logicke..zjavne je problem s niektorymi pci slotmi,to sa obcas stava,napr ja nemozem mat v celerone 600/voodoo3 3500tv v pci5 modem,pretoze akonahle sa pripojim,stuhne cely komp.v pci6 ide bez problemov..