Hledám dobrovolníky - 183MHz V4 BIOS
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Tak jsem testnul ten tvůj bios na má voodoo5. Vzal jsem ten ze složky "Final Beta" 183.rom" a výsledky jsou nic moc. Fungoval teda podle očekávání jen single chip, a po nainstalování driverů jsem začal taktit. Karta dřív jela na 174mhz full stable. první test jsem udělal na 176. 2minuty hraní UT bylo OK, tak jsem tam dal 180 a po chvíli v Ut zátuh. Takže mě to OC vůbec nezměnilo. Ty 2 mhz dávám tomu, že teď je tam jinej mainboard (KT266A, Dříve K7s6a) a že na ni foukal oproti minule ještě jeden velkej větrák, kterej mi normálně fouká na přehřejvající se kondenzátory na voltmodnuté NV40. Takže u mě bez rozdílu. Ale nikdy nikde žádnej artefakt, tak nevim, jestli mě nelimituje VSA100. Nevim, jak hodně má topit, ale když je v 2d, normálně čučim tady na fórum, tak když dám prst na tu zadní stranu PCB naproti VSA100 čipu, tak se do 1 sekundy spálím, v 3d je to samo sebou ještě horší.
Btw, až jsem se při prvním bootu zděsil toho loga Nvidie, co jsi tam dal do bios post screenu. Až po restartu jsem si všiml toho Nvidia- meant to be lamed.
Btw, až jsem se při prvním bootu zděsil toho loga Nvidie, co jsi tam dal do bios post screenu. Až po restartu jsem si všiml toho Nvidia- meant to be lamed.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Člověk si nevybere. Pokud je to karta od 3Dfx, hřeje dost, ale ty větráčky jsou zas relativně tichý. Pokud je to PowerColor, hřeje míň, ale větráčky řvou jak kráva (jsou sice větší, ale míň kvalitní, takže dost vyběhaný).
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
udělám ti pak BIOS pro karty se samsungama... těm víc sedí 2-3-3-6 mohl by ses dostat klidne na 190 s lepsím chlazením jestli sis prohlidl ten exelackej dokument tak sis urcite vsiml ze to optimalizuju na výkon ne na oc jenze pri 190 2-3-3-6 to bylo pomalejsi nez 186 2-3-2-6XAN píše:Jo, tichá je. A uchladí ji to na těch 174. Jen prostě nevim, jestli jsou to paměti, nebo VSA, co mě limituje, takže můj výsledek není pro Honyho zas tak úplně směrodatný.
Já věděl źe se ti to logo bude líbit
ale mrzí mě źe to zkoušelo jenom málo lidí
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.