3DFX Video Graphics Chipsets z ebay
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pro každýho je to pár desetikorun, jenže pro mě šest stovek Asi jediný řešení je skutečně, že každej zaplatí 40Kč. Klidně se můžete dohodnout, že jeden zaplatí za pár dalších a ti si to vyřeší mezi sebou (čímž se ušetří nějakých 6Kč(?) za převod na osobu ). Tzn. použijte stejný účet a stejný v. symbol jako minule. Když pošlete peníze, napište mi zároveň na PM svoji adresu a případně jestli jste platili az víc lidí - za koho..., když částka dorazí, zabalím čipy a posílám.
Pokud počet čipů zhruba odpovídá té mřížce, ve které jsou uložené, pošlu to i s tím, menší počty čipů (nebo přebývající čipy) budu muset zabalit zvlášť, což je dost blbý - musím přijít na způsob, jak to zabalit, aby se zacházením české pošty nepoškodily nožičky.
Pokud někoho napadá lepší řešení, nejsem proti...
Pokud počet čipů zhruba odpovídá té mřížce, ve které jsou uložené, pošlu to i s tím, menší počty čipů (nebo přebývající čipy) budu muset zabalit zvlášť, což je dost blbý - musím přijít na způsob, jak to zabalit, aby se zacházením české pošty nepoškodily nožičky.
Pokud někoho napadá lepší řešení, nejsem proti...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Leda rozříznout nebo rozlomit, ale tím si moc nepomůžu, z jednoho kusu by stejně čipy přesahovaly a musel bych je balit zvlášť. Já už něco vymyslím
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
me to prijde uhozeny, posilat 40,- postou ... nebylo by lepsi ty svaby uz konecne rozeslat? uz je to docela dlouho ;o( 600,- te nepolozi a az se nekde slezeme osobne, tak je dostanes. imho, stejnak sem poslal trochu vic, nez sem mel ;o)
tak jak teda? uz se tesim, vic, nez je zdravo ;o)
gl
tak jak teda? uz se tesim, vic, nez je zdravo ;o)
gl
!!! odkoupim grafiky od Diamond Multimedia !!! http://halucinace.com/diamondmm.pdf
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera dorazila první experimentální zásilka, kterou jsem poslal na Slovensko a podle ps47 byly čipy v pořádku, takže aspoň vím, že balení stačilo. Dneska odjíždím pryč, ale začátkem příštího týdne začnu rozesílat. Kdo poslal původně víc, nebo už poslal těch 40Kč, bude mít přednost.
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel ze si ty chipy predame na srazu jestli teda nejaky budeno-X píše:Včera dorazila první experimentální zásilka, kterou jsem poslal na Slovensko a podle ps47 byly čipy v pořádku, takže aspoň vím, že balení stačilo. Dneska odjíždím pryč, ale začátkem příštího týdne začnu rozesílat. Kdo poslal původně víc, nebo už poslal těch 40Kč, bude mít přednost.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, takže sraz uděláme příští týden v Budějcích a kdo nepřijede, tomu je pošlu. Pro mě se vlastně nemění nic (=všechny čipy budu stejně rozesílat), ale aspoň jsem projevil dobrou vůli.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže první várka bude Ren a Oblak (už mi tu leží balíčky), byl by i balík pro gl_st0rm + HoNY, ale nemám nikde adresu. Myslím, že zdržení o jeden den se snese, takže pokud mi do zítřejšího dopoledne pošlete adresu (původní dohoda byla, že to převezme gl_st0rm?), přidám vás ještě k první várce. Pokud ne, ponesu na poštu o zásilku míň
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
buď v klidu, dorazí než odletíšRen píše:Ja odletam 2.9., snad to do te doby dorazi..Nebudu tu delsi dobu, jak moc je posta trpeliva?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes byly odeslány čipy pro:
Ren
Oblak
gl_st0rm
-HoNy- (společně s gl_st0rm, nepoperte se o ně )
edit: dejte vědět, až dorazí a jestli jsou v pořádku
btw. když jsem připravoval poslední balík, všiml jsem si, že v jednom "platu" byl jeden čip, který měl z jedné strany ohnuté nožičky. Pro jistotu si to hned zkontrolujte, není to pravděpodobný, ale mohl by tam třeba být ještě nějaký, který jsem přehlídnul...
Ren
Oblak
gl_st0rm
-HoNy- (společně s gl_st0rm, nepoperte se o ně )
edit: dejte vědět, až dorazí a jestli jsou v pořádku
btw. když jsem připravoval poslední balík, všiml jsem si, že v jednom "platu" byl jeden čip, který měl z jedné strany ohnuté nožičky. Pro jistotu si to hned zkontrolujte, není to pravděpodobný, ale mohl by tam třeba být ještě nějaký, který jsem přehlídnul...