tak,v5mac je doma,teraz ju uz len treba flashnut na pc (insert scary music).uz som cital HoNYho navod,ale radsej sa dvakrat spytat,ako raz kartu poslat do vecnych lovist..
takze: v novej masinke som nechal len radeona,mam tam (aj) win98se,takze s disketami sa babrat nemusim,mam komplet balenie od triggera (tj BIOS.bin,flash.exe,dos4gw.exe,dumpbios.exe).podla navodu jedine co musim spravit,je supnut to do adresara na win98se partici,vliezt do cisteho DOSu,a z prislusneho adresara spustit flash bios.bin,modlit sa ze prave tych par sekund neprerusi prud,a je to..spravne?
V5 MAC flash to PC..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V5 MAC flash to PC..
Naposledy upravil(a) ps47 dne stř srp 17, 2005 12:40 pm, celkem upraveno 1 x.
RE
Presne tak Jen bacha na toho Radeona,on ten flash totiz nepozna tu MAC kartu a mohl by chtit flashovat Atinu.Me se to stalo s 8500LE Tak jsem to nakonec flashoval s S3Trio a byl klid
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
RE
Ve v poho,on tu ATI stejne neumi preflashovat,ale nedava na vyber kartu,takze jsem tam musel dat neco jineho ci pres parametr zvolit druhou kartu.Rozho se toho neboj Ja tam dal to Trio je pro jistotu.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
FAQ
ach jo na co je všichni děláme
Aspoň vím že to někdo čte, je to dobře zatím sem tam úmyslný chyby nedělal
podle mě je jednodužśi přes tu upravenou Win98 boot disketu s odmazanýma souborama a PCI S3 tu to určitě nepraflashuje
Jednou sem flashoval zpaměti (byl sem líný najít PCI kartu ) a tak sem to hravě zvládl
ach jo na co je všichni děláme
Aspoň vím že to někdo čte, je to dobře zatím sem tam úmyslný chyby nedělal
podle mě je jednodužśi přes tu upravenou Win98 boot disketu s odmazanýma souborama a PCI S3 tu to určitě nepraflashuje
Jednou sem flashoval zpaměti (byl sem líný najít PCI kartu ) a tak sem to hravě zvládl
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.