On August 11th,
nVidia delivers The Power of 3
Docela by nakonec to "Dfx" sedlo Co říkáte? nVidia něco chystá, má na to následující upotávku na webu:
http://www.nvidia.com/docs/CP/1/NV_PO3_ ... x60_NV.swf
http://www.nvidia.com/page/home.html
...a nikdo neví, co to bude zač
Už jsem narazil na různý nápady:
propagace SM3.0 / SLI tří karet / uvedení 7800GT, 7800, 7600GT / Playstation 3 / 3-displays / GeForce 3 (=nV web admin si popletl čísl karet) / čipset (zvukovka+SM3.0grafika+GB ethernet) / propagace SLI, HDR & SM 3.0 / ukázky z filmu Doom3 / multithread drivery (2CPU + 1GPU)
ale nápad "The Power of 3Dfx" mě docela dostal
On August 11th, nVidia delivers The Power of 3(Dfx?)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
On August 11th, nVidia delivers The Power of 3(Dfx?)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Re: On August 11th, nVidia delivers The Power of 3(Dfx?)
čistá špekulácia:
11. augusta sa začína QuakeCon 2005, má tam byť uvedený Quake4 Multiplayer a možno to bude na fachať na PS3
11. augusta sa začína QuakeCon 2005, má tam byť uvedený Quake4 Multiplayer a možno to bude na fachať na PS3
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Hmm, to se dalo čekat. Nvidia nám opět připoměla své rok a půl staré technologie. Ale co mě nejvíc dožralo bylo, že nemůžu hlasovat pro Mad Mod Mike . Ten by se dal charakterizovat jako 3in1, alespoň podle hmotnosti. Takhle, ať vyberu jakoukoliv, něco mi furt bude chybět, ale takovej Mike, to je jinej kalibr.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neodpustím si dodat, že HDR měla jako první ATi, SM3.0 je v současných hrách k ničemu, protože s ATi SM2.0 podporou jde totéž a co se SLI týká - zkuste si vzpomenout, jak ho v dobách 3Dfx sama nV kritizovala - navíc dlouhého trvání tahle jedna výhoda mít nebude, v září bude CrossFire v prodeji. Jediný plus, který na tý akci vidím, je že nVidia zbytečně vyhodila hromadu peněz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz