If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Bohužel jedno nejmenované individum nedodalo článek, který měl být na dnešek, takže jsem musel svůj rozdělaný narychlo dokopat do publikvoatelné podoby, takže prosím omluvte nedostatek a sníženou čtivost Takže případné negativní ohlasy směřujte raději sem, ať to můžu mazat rovnou sám
Každá karta může být něčím zajímavá. Jen je to třeba vhodně podat a na to tentokrát nebyl čas
No, problém byl, že jsem neměl tentokrát k dispozici foťák, takže jsem nemohl využít vlastní depozitář Co šlo jsem dohledal na netu a asi 2 obrázky udělal na skeneru - jj, je to Mach64CT a Mach8
budeš chtít něco k i740ce já mám za to že ji intel uvedl proto aby byl vzor pro ostatní vyrobce a využívali všechny výhody AGP slotu (na který nV potom tak tlačila) řekl bach že vzor pro 6200ku je i740 jenže tady může použít daleko rychlejší texturování který bylo v době i740 nepoužitelný... tak nějak to vidím já
ghost píše:napísané to bolo dobre , ale toto už v dnešnej dobe asi nikoho neuchváti
To by ses divil jak mne loni uchvatila kdyz sem ji videl trunit v te 386 od siemensu
Mimojine uchvatila nevedomky spoustu jinych lidi kdyz sme na ni predvadeli XT ecko commodora a pustenyho prince of persia na pripojenem LCD 17 Benq
Vlask píše:Mimojine uchvatila nevedomky spoustu jinych lidi kdyz sme na ni predvadeli XT ecko commodora a pustenyho prince of persia na pripojenem LCD 17 Benq
Samozrejme nadhera - neni nad starou dosovku na LCD pres celej obraz, zejmena to intro - no krasa. Vis jak prehulene barvy od LCDecka, vypadalo to efektne a vseci obdivovali Mimojine krasna ukazka modularity PC kdyz rozjedete komp z roku 1988 na monitoru o 14 let novejsim. Akorat teda sem mel stesti ze sem nasel toho wondera, protoze je to jedina ma grafarna na 8-bit isa s VGA vystupem a v tom xtecku samozrejme neni ani jeden 16bit isa.
Vlask píše:Akorat teda sem mel stesti ze sem nasel toho wondera, protoze je to jedina ma grafarna na 8-bit isa s VGA vystupem a v tom xtecku samozrejme neni ani jeden 16bit isa.
Prece existuji nektery karty na kterych nastavis rezim 8/16-bit jumperem...
ale uz si nepamatuju ktera to mela
noxi >> vga rady s3 nebyli soucasti historie pc ? napises o nich aspon neco?
jinak trident jsem mel kdysi taky isa 512kb, vlask>> ja jsem doma par let tomu docela raritu byl hardisk co se zapojoval do tusim isa slotu,bylo to dlouhy asi jako 3dfx v5 bylo to zapouzdreny a vevnitr ten disk,delalo se to tusim od 100mb do 250mb
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7