zacinam sa opakovat,pomoooc...ps47 píše:..nejak sa nam to tu zacina zvrhavat
[img]http://www.inc_exe.szm.sk/moderating.gif[/img]
vidim zte sis vzpomnel na moji bony a clyde )))no-X píše:pokračování článku - už to ale není o 3Dfx
excellent , zrozumiteľné, prehľadné, ľahko stráviteľné, nostalgické... nemám slovno-X píše:pokračování článku - už to ale není o 3Dfx
jo, to mě taky překvapuje... ale teď to ještě šlo, ale až budu psát třeba o SiSu, víš co to bude za práci najít na těch jeho grafikách vůbec něco zajímavýho, abych tím moh upoutat? a to ještě nebude nic proti tomu, až budu psát o nvidiiXAN píše:Víte, co mě nejvíc na článcích od no-x překvapuje? Ten zájem lidí o to pokračování.
Hehe, jsem si vzpomnel, jak se v materialech SiS 6325 (a odvozene) chlubila, ze ma 256bajtovou texturovou cache, do ktere se vejde cely radek (nebo cast) textury ("LOL" protoze kdyz se podivate na rozvrzeni texturovych souradnic na modelech v mene starych hrach, tak radkova cache prakticky nepomuze).no-X píše:ale až budu psát třeba o SiSu, víš co to bude za práci najít na těch jeho grafikách vůbec něco zajímavýho?
Však já tam chtěl napsat něco podobnýhoXAN píše:Víte, co mě nejvíc na článcích od no-x překvapuje? Ten zájem lidí o to pokračování. Hlavně prosby typu A bude taky S3, a bude taky Matrox, a bude taky ....... Tohle se fakt dneska nevidí. Fakt cool články.