Kupim 3Dfx
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
Kupim 3Dfx
Kupim rozne 3Dfx zo vsetkych druhov ak ma niekto momentalne nieco na predaj tak dajte vediet dohodneme sa 

- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
s v5 5500pci pockat,nejak hapruje.uz ju ale nestiham vyskusat v inom pc,tak ze az za 9 dni po dovolenke..inak je to iba karta,ziadne prislusenstvo..
edit: chyba na mojej strane,karta je plne funkcna.moja ponuka plati..ale vratim sa az o 9 dni
takze zhrniem: voodoo5 5500PCI,ziadne prislusenstvo ani krabica,posledne ovladace mozem napalit aj so vsetkymi standalone opengl drivermi,utilitami,tweakmi atd,a mozem sa ti na to cd aj podpisat ak chces
,to vsetko za 2680Sk..
edit: chyba na mojej strane,karta je plne funkcna.moja ponuka plati..ale vratim sa az o 9 dni

takze zhrniem: voodoo5 5500PCI,ziadne prislusenstvo ani krabica,posledne ovladace mozem napalit aj so vsetkymi standalone opengl drivermi,utilitami,tweakmi atd,a mozem sa ti na to cd aj podpisat ak chces

- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
Ak ju das za rovnych 2000Sk tak ju beriem hned co ty na to?ps47 píše:s v5 5500pci pockat,nejak hapruje.uz ju ale nestiham vyskusat v inom pc,tak ze az za 9 dni po dovolenke..inak je to iba karta,ziadne prislusenstvo..
takze zhrniem: voodoo5 5500PCI,ziadne prislusenstvo ani krabica,posledne ovladace mozem napalit aj so vsetkymi standalone opengl drivermi,utilitami,tweakmi atd,a mozem sa ti na to cd aj podpisat ak chces,to vsetko za 2680Sk..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ojojooj,ty si z lacneho kraja..2600Sk spodna hranica (ze sa nemusim kaslat s postou),to je zaokruhlene nadol rovno dvakrat.je to super cena,to ti potvrdi hocikto,toto nieje karticka kt sa do nasich koncin zatula casto..a myslim si ze by som nemal problem to strelit na oc4um bazari aj za 2500 ceskych (pozri si bazar a mrkni sa za kolko sa predala posledna 5500pciPali Di (P.D.) píše:Ak ju das za rovnych 2000Sk tak ju beriem hned co ty na to?

- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
Dobre beriem ja viem ze ta karta chodi po tolko ved citam bazareps47 píše:ojojooj,ty si z lacneho kraja..2600Sk spodna hranica (ze sa nemusim kaslat s postou),to je zaokruhlene nadol rovno dvakrat.je to super cena,to ti potvrdi hocikto,toto nieje karticka kt sa do nasich koncin zatula casto..a myslim si ze by som nemal problem to strelit na oc4um bazari aj za 2500 ceskych (pozri si bazar a mrkni sa za kolko sa predala posledna 5500pciPali Di (P.D.) píše:Ak ju das za rovnych 2000Sk tak ju beriem hned co ty na to?)..takze pre teba 2600Sk,ber alebo nechaj,hlavne sa vyjadri co najskor nech to mozem posunut dalej (teda ak to nebudes chciet).zajtra sice odchadzam na dovolenku,ale nasledujuce dva dni by som este mal mat pristup na net (netcafe),potom sa ide na 5 dni na chatu,a ja by som to rad este stihol hodit na o4um bazar (ak to nevezmes),nech to mam predane kym sa vratim (8.8.2005)..

- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele:
- Pali Di (P.D.)
- Kontaktovat uživatele: