chce prodat nebo vyměnit
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40416
I: Pctuning forum Bazar V2 InnoVision Mighty 3D II V3/12MB
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
eh, no nevím... jestli budete tu cenu tahat nahoru, jste pouze proti sobě. Já se ty ceny nesnažím udržet nízko kvůli sobě (možná si někdo všiml, že už prakticky nic nenakupuju a spíš čekám). Popřemýšlejte o tom 

If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
a) já nic netahám nahoru
b) pokud kartu chce a Delta taky je to zajímavý co jsou ochotni za V2 dát
c) pokud budem postupovat jako ty, tak sbírka ztrácí cenu protože by byla prodejní cena nízká.
d) pokud cenu bereš jak říkáš tak se ti vyplatí prodávat (Marketing)
e) tvoje nedražení mě zajistilo levně všechny V5 (to není popíchnutí ale poděkování)
c) pokud budem postupovat jako ty, tak sbírka ztrácí cenu protože by byla prodejní cena nízká.
e) tvoje nedražení mě zajistilo levně všechny V5 (to není popíchnutí ale poděkování)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a) to nebylo směřováno přímo nebo jen na tebeB@RT píše:a) já nic netahám nahoru

b) Delta nemá o cenách tušení, kupuje snad jen na PCT, takže si zřejmě myslí, že je jejich cena vyšší, než ve skutečnosti je (podle tamější nízké dostupnosti)
c) já nemám sbírku proto, abych jí prodal (případně na tom chtěl zbohatnout)
d) nevyplatí se mi prodávat, mnoho karet jsem sehnal za vyšší cenu, než za jakou se teď prodávají (třeba dva tři roky zpět byla V2 normální bazarová grafika na starší hry)... vzácný kousky bych třeba prodal dráž, ale nemám k tomu důvod
e) nejsem si jistej, jestli to mám brát jako dobrou zprávu, nebo mě to má vytočit

If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
a) já vím
b) má protože ode mě dostal už několikrát link sem a forum jsem mu pochválil a popsal vč výhod bazaru (dražil jsem s ním V4 od Zera)
c) to já také né ale propad cen člověka zamrzí (příklad: koupíš grafiku a za týden je 30% ceny dole)
d) jasné ale pokud seženeš V5 za 500 a prodáš za 2500 tak za 2000 si sbírku slušně rozšíříš staršími kousky (třeba za V4 PCI jsem byl ochotný dát 1200Kč )
e)bud si jistej že tě to vytočit nemá, protože jsem proti tobě V5 dražil a vím že jsi tvrdý soupeř (dražil jsem neúspěšně)
f) cenu navýšil -HoNY- který toto forum plus ceny V2 dobře zná
b) má protože ode mě dostal už několikrát link sem a forum jsem mu pochválil a popsal vč výhod bazaru (dražil jsem s ním V4 od Zera)
c) to já také né ale propad cen člověka zamrzí (příklad: koupíš grafiku a za týden je 30% ceny dole)
d) jasné ale pokud seženeš V5 za 500 a prodáš za 2500 tak za 2000 si sbírku slušně rozšíříš staršími kousky (třeba za V4 PCI jsem byl ochotný dát 1200Kč )
e)bud si jistej že tě to vytočit nemá, protože jsem proti tobě V5 dražil a vím že jsi tvrdý soupeř (dražil jsem neúspěšně)
f) cenu navýšil -HoNY- který toto forum plus ceny V2 dobře zná