ps47 píše:problemy:
-zriedkavy hardfreeze glide aplikacii.zatial bez riesenia
/raises the wand of necromancy/
tak vyzera to ze po rokoch som konecne prisiel na kloub glide lockupu-posledne dva dni som sa babral s x-24 a 200sbi (ktore tymto problemom trpia este viac ako bezne v2 SLI,preco to netusim),a napriek tomu ze som kartam podsunul viacero variaci hardwaru ktory by im mal na 100% chutit (440bx,i815),vysledok bol stale rovnaky-do 10 minut dema glquake som mal glide desync+lockup..pricom jedine co mali testovane zostavy spolocne bol win98se (ktory jednoducho nemoze v tomto pripade byt zdrojom problemov),a,tradaa,nainstalovany posledny win98se kompatibilny directx9.nepravdepodobne,ale co ked predsa..zabil som dx9 cez dxbuster,narval som tam dx7,a som stabilny (zatial to bezi hodinu,este to pre istotu necham,ale max co som dal predtym bolo nejakych 7 minut,takze si myslim ze je to jasne).
takze zatial to vyzera tak ze update nejakeho dx suboru ma negativny vplyv na add-on 3dfx karty..este skusim dx8.1b,a ak bude fungovat (a budem mat ozaj vela casu a chuti),skusim prist na to v ktorej dll potvore je ta zrada skryta,a potom namixovat dx9c v2 compatible edition..
edit: tak uz hodinu a pol bezim pod dx8.2 (doteraz som ani nevedel ze existuje,heh),a ziaden problem,co znamena ze vsetky dx7 a dx8 by mali byt ok,teda aspon pod win9x..