Historie 3Dfx a ostatních
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ghost: však jsi sem naházel tolik linků, že informace z těch stránek by stačily aspoň na deset takových článků
Na druhou stranu nezapomínej, že jsem to tam nemohl rozebírat do hloubky a zas tam nebyl prostor na to, abych mohl každý pojem vysvětlit. Díky stávajícímu skvělému šéfredaktorovi jsem měl až tak dost volnou ruku při zpracování článku
A kdo těm několika odbornějším pojmům rozumí, tak to zkousne, kdo jim nerozumí, ale chce jim rozumět, snadno pochopí z kontextu. A kdo jim nerozumí a nechce jim rozumět, má smůlu
Na druhou stranu nezapomínej, že jsem to tam nemohl rozebírat do hloubky a zas tam nebyl prostor na to, abych mohl každý pojem vysvětlit. Díky stávajícímu skvělému šéfredaktorovi jsem měl až tak dost volnou ruku při zpracování článku
A kdo těm několika odbornějším pojmům rozumí, tak to zkousne, kdo jim nerozumí, ale chce jim rozumět, snadno pochopí z kontextu. A kdo jim nerozumí a nechce jim rozumět, má smůlu
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
a ja som si myslel, že sa už no-X doma nudilps47 píše:som si vsimol tu moju fotomontaz spectre 3000
nj, ani som netušil že sa taký článok chystáB@RT píše:ghost jako spoluautor máš podíly
no-X píše:však jsi sem naházel tolik linků, že informace z těch stránek by stačily aspoň na deset takových článků
ty to aj čítaš?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale myslím, že by to tak byloghost píše:no-X píše:však jsi sem naházel tolik linků, že informace z těch stránek by stačily aspoň na deset takových článků
ty to aj čítaš?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
no prostě pokud třeba něco kupuješ a prodáváš a nechceš platit daně tak to všechno děláš jménem společníka který je třeba úplný blbec a jednoduchý člověk a pokud tě začnou stíhat třeba za úvěry z bank, neplacení faktur, tak si de sednout ten blbec co ti dá podpisové práva a všechno. Prostě taková lamka která ničemu nerozumí nic neví a je všude podepsaná.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale já jsem nikoho neudával ani jako autora, ani jako pomocníka.B@RT píše:nj, ani som netušil že sa taký článok chystá
no tak pokud jsi jmenovaný jako spoluautor (pomocník) a nevíš o tom tak aspoň víš jak se cítí bílí koně
Uvědomuješ si, cos napsal?B@RT píše:Prostě taková lamka která ničemu nerozumí nic neví a je všude podepsaná.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
B@RT: Polopaticky... nejdřív napíšeš, že ti, kterým jsem poděkoval, jsou bílí koně (což už samo o sobě nemá logiku) a abys to všechno dovršil, tak napíšeš, že bílý kůň je lama, která ničemu nerozumí a nic neví. Takže si ten seznam lidí ještě jednou přečti a popřemýšlej cos udělal (můj táta by ještě dodal - dojdi si za roh, tam si nafackuj, a pak se můžeš vrátit)
Naposledy upravil(a) no-X dne pát črc 22, 2005 10:38 pm, celkem upraveno 2 x.
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
takže píšu tady s ghost a pokud ani neví že se naněčem podílel a je tam napsaný tak to defakto bílí kůň je. Pokud jsem mu to vysvětlil s termínem lamka tak to asi nebylo nejvhodnější, protože lamky jsou spíš kolem PC než obecně kolem pojmu bílí kůň. Pokud jsou tam uvedeni další lidi kteří ti pomáhli a skutečně tomu je tak (já nevim , nejsem autor) tak jsou machři, ale pokud někteří z nich třeba ani nevedí že tam jsou uvedeni tak ....no-X píše:B@RT: Polopaticky... nejdřív napíšeš, že ti, kterým jsem poděkoval, jsou bílí koně (což už samo o sobě nemá logiku) a abys to všechno dovršil, tak napíšeš, že bílý kůň je lama, která ničemu nerozumí a nic neví. Takže si ten seznam lidí ještě jednou přečti a popřemýšlej cos udělal (můj táta by ještě dodal - dojdi si za roh, tam si nafackuj, a pak se vrať)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
znovu... nikdo mi nepomáhal a o nikom jsem nenapsal, že mi pomáhal. Můžu poděkovat třeba pánubohu a neznamená to, že vedle mě zased a s článkem mi helpnulB@RT píše: Pokud jsou tam uvedeni další lidi kteří ti pomáhli ....