No az prijde,tak ji dame prozkoumat a rozjedem vyrobu,nejsou na ni skoro zadne cipy.A vyrobit PCB zas nestoji tolik,ale chce to aspon jednu na okopirovani.
K!ll3r píše:pokud by se to zacalo vyrabet tak by to bylo moc super
Vyrábět se asi nezačne,ale jde o to,že pokud Vykupitelovi příjde,dala by se už okopírovat.Prioritou je,dostat ji do ČR
no do CR se dostane urcite ted cestuje do koreje , az prijde ji dame asi martymu nebo znamymu a ten nakresli vykres PCB , a pak se to da vykupitelovi znamymu kterej muze vyrobit maly PCB takze se to vyrabet bude
Jooooo, tak AGP2PCI vydrazena a dneska dorazila z Japonska do Koreje a Seo byl tak hodny, ze mi ji vyfotil. Takze zde si ji muzete prohlednout, i kdyz jste ji asi uz videli
vykupitel píše:Jooooo, tak AGP2PCI vydrazena a dneska dorazila z Japonska do Koreje a Seo byl tak hodny, ze mi ji vyfotil. Takze zde si ji muzete prohlednout, i kdyz jste ji asi uz videli
vykupitel píše:Jooooo, tak AGP2PCI vydrazena a dneska dorazila z Japonska do Koreje a Seo byl tak hodny, ze mi ji vyfotil. Takze zde si ji muzete prohlednout, i kdyz jste ji asi uz videli
prave jsem dostal prislib od martyho na vyrobu redukce (nekoho jeste musime uhnat je to docela slozity , sam si na to netroufa ale urcite to dame do kupy nebojte )
Tak se mi dneska podarilo poslat penize do Koreje, takze behem 5-ti pracovnich dnu je Seo dostane. No do 14-dnu by mi mela redukce prijit, takze by tu mohla byt uz na sraz.