3DFX Video Graphics Chipsets z ebay
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
otázka je, jak snižovat - jsou dvě možnosti:
příklad: mělo by mi vyjít 48 čipů za $10, je mi to moc, řeknu, že chci jen 24čipů:
a) zaplatí $10 a dostane 24 čipů
b) zaplatí $5, dostane 24 čipů a těch "ztracených" $5 se rozdělí mezi ostatní (=zaplatí je ostatní a dostanou o poměrnou část čipů víc)
příklad: mělo by mi vyjít 48 čipů za $10, je mi to moc, řeknu, že chci jen 24čipů:
b) zaplatí $5, dostane 24 čipů a těch "ztracených" $5 se rozdělí mezi ostatní (=zaplatí je ostatní a dostanou o poměrnou část čipů víc)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
To by preci nebylo fer..? Nejsem zrovna Mirek Dusin, ale pak by ten nekdo mel prece chipy levneji, nez ostatni? Pocty jsou jednoduche, dela to 34 centu za chipset (za tohle kdyby 3Dfx dokazalo vyrobit, tak dnes neni ani nV ani ATi.. a podle toho si muze kazdy cerpat az do vyse sveho vkladu.no-X píše:otázka je, jak snižovat - jsou dvě možnosti:
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ps47: jasně, v každém příapdě dostanou ti sotatní víc, ale jestli ten co sníží objednaný počet čipů zaplatí původní cenu? (a vlastně "daruje" ty čipy ostatním)
Ren: tady je to na čipsety (zatím bez snížení u ps47)
edit: ok, každý si zaplatí $0,34 za čipset, jenže co když teď každý sníží? kdo zaplatí ty, co zbydou?
Ren: tady je to na čipsety (zatím bez snížení u ps47)
edit: ok, každý si zaplatí $0,34 za čipset, jenže co když teď každý sníží? kdo zaplatí ty, co zbydou?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
V pohode, verim Ti, vsak to neni zase tolik. Jen me to pobavilo v tomhle kontextu.B@RT píše:no moc se nesměj (mam ti hodit hospodářské výslledky)Ren píše:B@rt>
no-X> Skvele, diky. Za me, jsem spokojen s mnozstvim i cenou. A pro ostatni, pokud se bude nejaka ta karta vyvijet, je pochopitelne, ze cim vice jich bude, tim bude levnejsi (ale porad to bude sport pro bohate).
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady je odhad, kolik to každého bude stát. Ještě se nevím, co bude stát pošta ze SR atp. (dolar jsem zatím počítal 25,5Kč)
Naposledy upravil(a) no-X dne čtv črc 14, 2005 9:33 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mam lepsi napad.mne staci 24,takze ostatne (15) ponukam ak si ich zaujemca doplati
edit: páni,38-24=15,asi by som mal vazne chodit skorej spat
je to samozrejme 13
edit: páni,38-24=15,asi by som mal vazne chodit skorej spat
je to samozrejme 13
Naposledy upravil(a) ps47 dne čtv črc 14, 2005 10:22 pm, celkem upraveno 1 x.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
upravený počet pro ps47:
pokud by těch čipsetů zbylo max. 15, tak je vezmu k sobě, zaplatím a případně časem rozprodám (+ si připočtu úložné, útrpné atp... )
pokud by těch čipsetů zbylo max. 15, tak je vezmu k sobě, zaplatím a případně časem rozprodám (+ si připočtu úložné, útrpné atp... )